Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 191 / 9 / 0
Ja mam pytanie odnośnie objawów odstawiennych. Czy jak stosowałem moklobemid przez 2 tygodnie w dawkach 450 mg dziennie i teraz przestane brać to odczuje to jakoś? Wiem że odpowiedź pewnie już była wym temacie ale kiepsko sie czuje i nie mam siły czytać teraz 40 stron. Mam w planach branie 3mmc i chciałbym wiedzieć czy 4 dni bez moklabemidu wystarczy abym mógł bezpiecznie wziąć 3mmc?
  • 79 / 2 / 0
Dzialal na mnie miesiac, potem zly nastroj powrocil. Ale popecam jako odskocznia od ssri, moze podziala na kogos. Proboewalem wzmacniac tym opio ale tez nie bylo spektakularnuch efektow
  • 44 / 1 / 0
mi niestety moklo też nie pomógł. Zero skutków jedynie budziłem sie cały zlany potem
  • 79 / 2 / 0
kurcze także myślałęm że pomoże, wielkie nadzieje pokladałęm, w pizdzie..
pierwszego dnia po 300mg miałęm dobry nastrój ale po kilku dniach znikł..
  • 385 / 5 / 0
A jak sprawa wygląda z pamięcią po długim zażywaniu, bo pod tym względem sertralina to ścierwo a nie lek...?
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 38 / / 0
Czytałem trochę tego wątku ale już nie pamiętam bo jestem...
zanim zaczne to chce powiedziec zeby ludzie nie oceniali mnie jakos dziwnie
WJEBANY JAKIS :D

i nie mówcie mi tak sie nie robi bo to chyba wiem

Otóż dostałem ten lek i po spozyciu 3 150x3(2-1-0) 450mg złapała mnie bezsennosc a jadłem z rana to to chuj wjebalem se jeszcze 2 - 300 mg o chyba 4 rano czemu nie xDD dopiero wtedy coś tam zacząłem odczuwać.. bo wczesniej to najpierw jakies placebo a potem zasnalem na godzinke albo 2 ;)
Potem jakoś to żarłem i ogarnałem sie na 2g Antoniego Fukawskiego ogolnie to ziomek postawił + zielsko! duzo wczesniej wódke 0.7 na 3 osoby. No to w sumie wyjebalem jedynke fety w parę godzinek. Na początku paliłem do tego trawke x) taki czilloucik w sumie to taki bardziej najarany potem sie zaczeło napierdalac kreski kolorowe kredki <3 tylko kumpel odjechał bo on siłka zero alkoholu dieta nie tyka bialego ale jarał z nami :D My sie nafufili i na miasto poszli zwały kręcić to piwko jeszcze ;] do jednej kolezanki do drugiej ale ciezko o 3-6 rano. W sumie to wyszlismy se tak pochodzić ale nie czułem tej bomby amfetaminowej oprócz tego wzialem jeszcze z 2 moklo ale moj body language nie był jakis PONAD aka moge wszystko!! jak to raczej być powinno być x) a własnie takie wyluzowane podejscie z duża chęcią gatki sensownych rozkminach poznania czegoś chodzenia ( w sumie to moze z 20 km przeszlismy )
Wypicia piwa - po jednym piwie zaczałem czuć sie wspaniale z masakryczna chęcią na więcej(a nigdy tak nie mam) a funduszy brak no cóż może fuk nie jest dla mnie chociaz kto wie jak by było więcej bro albo GBL x) to nie mef ze jestem bogiem moge wszystko i wszystko robie mega zajebiscie i jestem bardzo skromny ;D czuje się najperfekcyjnym kazdym atomem mojego ciała <3 no a wiecie to jest kurwa nie ważne. Ważne jest to że po wyjściu ze szkoły o godzinie 14:30 odrazu dopadła mnie jakaś zjeba zacząłem centralnie słyszeć w głowie dźwięki przypominające mój ulubiony ambient :O
a dokładnie to tą piosenkę:

http://www.youtube.com/watch?v=Z_8G0zHMuwg Naprawdę Polecam ! ;D

No ja miałem okresy w którym byłem bardzo psychicznie chory otóż troszke schizofrenii tam było aka głosy w głowie przepałniały mi łeb negowało moją osobę lub po prostu echo kazdej mysli :D jednym słowem nawet sobie nie wyobrażacie jakie wkurwiające Podobno schizofrenia jest chorobą nie uleczalną i sam zauważam, że nawet po długim czasie spokoju zawsze cie mogą dopaść, nie chce mi się brać neuroleptyków już ale teraz to mnie po prostu RozpierDolilA ! no zeby nonstop słyszeć jakieś piosenki Inside Of MY Head :O mózg płata mi figla i to nie pierwszy raz. No kurwa playlista na zmiane z komentarzami potetycznymi ludzie mózg na jakiś popierdolonych obrotówach :| Do tego Mam OEV'y ale to chyba przez taki czas bez snu, ale buch też nadał psychodeliczną fazę :)

ta piosenka także gra mi w głowie :D
http://www.youtube.com/watch?v=1V84Xz1Z6dY
albo ta nutka mi się wkręciła bo sie zabujałem i mi się uwalnia w mózgu hahahahaha :D a to niebezpieczna kombinacja z tym wszystkim co ja biore :D

teraz jak to pisze to jebuem bucha wiadro bucha, a mogłem zrzucać się na wódke bo wiadomo, że palenie po przetyraniu i bez snu masakruje :x Mega sie zamuliłem w towarzystwie tłumaczyłem się, że nie śpie od 60 h bo taka jest prawda. Ludziska rozchodzimy się bo jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka alalala zostaje sam.. tripuje. tego nie da sie opisać naciera nonstop milion mysli bodźców.. głosów ale o dziwo genialnych nie tych złych krytykujących które zazwyczaj miewałem i doprowadzały do szaleństwa. zaniżenia mojego ego czaicie baze :d no chuj znowu mnie olśniewa i wchodze obviously na hyperreal. Zaczne nawijać może się uspokoje :D

Moklobemid wzmacnia dzialanie fenyloetyloamin hm podobno, nie wiem ja za bardzo tego nie odczułem pewnie za krótko go biore ale możliwe że wydłuża ich działanie ( jeśli mógłby to ktoś potwierdzić ) bo naprawde już kurwa nie wiem kiedy w końcu zasne :/ No nic bijemy rekord :S zjeby jako takiej nie było wogóle ostre zdziwko tylko łuk skroniowo-rzuchwowy bolał od gumy i nawijania xd język - nie dalo sie nawet palić szluga..
i co by się stało gdybym podczas przyjmowania tego leku jebnął mefedron :D:D kumpel mówi, że bym umarł ale to podkrecacz jest ;d Na sylwestra planuje wziąć tryptaminke 4ho-mec'iq. Mam nadzieje, że moklobemid ukarze mi swoje prawdziwe działanie jakoś za tydzień dwa i prorok mnie poprowadzi w świat fantasy <3 No chyba, że ktoś mi powie że jak bd tak ćpał to coś tam? whatever
  • 198 / 7 / 0
Dzisiaj po blisko roku przerwy od tego leku wracam do niego. Właśnie przyjąłem pierwszą tabletkę Moklaru. Nie dostałem żadnej rozpiski, więc będę leczył się sam. Na doraźne usunięcie nieprzyjemnych objawów fobii i lęków mam diazepam, więc myślę że za 2-3 tygodnie ten lek tak samo wystrzeli mnie w kosmos i sprawi ze poczuję się lepszym człowiekiem tak jak blisko rok temu.

Pozdrówki
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 83 / 3 / 0
W moim przypadku wyraźnie podbijał działanie fenek przy czym czuć było lekki spadek 5htp na rzecz dopaminy.
  • 224 / 12 / 0
Hej sluchajcie mam problem z bezsennoscia po moklo. Biore 600mg w dwoch dawkach juz jakis czas. Lekarz przypisal mi dwa leki bym wyprobowal, ktory z nich mi lepiej pomoze spac. Doxepin (doksepina) i Diphergan (prometazyna). Problem w tym, ze na ulotce kazdego z tego leku jest wyraznie i dwukrotnie zaznaczone, by nie stosowac ich przyjmujac iMAO, ani do 2tyg po ich odstawieniu. Co w takiej sytuacji robic? Sluchac lekarza czy zawierzac ulotce? Przydaloby sie jednak moc w koncu spac normalnie.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 410 / 23 / 0
Ktos sie leczy skutecznie tym moklobemidem? Moze to byc alternatywa dla SSRI? SSRI sa skuteczne w moim wypadku, ale powoduja ciezkie skutki uboczne. SNRI i TLPD odpada z tych samych wzgledow, wszystko przerabialem. Neuro na moja depresje w ogole nie dziala. Ogolnie lipa bo spektrum lekow z ktorych moge ewentualnie skorzystac mocno sie zawezilo. Ogolnie widze ze moklo ma kiepska prase, nie wiem, czy w ogole rozmawiac o nim z psychem.. Bo jak to jest taki kapiszon co nawet jak dziala to tylko przez miesiac to chyba nie ma sensu

EDIT: aaa i wazne pytanie: bede to mogl zmiksowac z trazodonem? Aktualnie jestem po odstawce citalopramu i jade na samym trazodonie + lamotrygina. Trittico biore od niecalych dwoch tygodni, od kilku dni w dawce 300 mg. Na sen zajebisty, zobaczymy moze antydepresyjnie sie rozkreci ale to slaby lek wiec podejrzewam ze trza bedzie cos dorzucic
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.