pierwszego dnia po 300mg miałęm dobry nastrój ale po kilku dniach znikł..
zanim zaczne to chce powiedziec zeby ludzie nie oceniali mnie jakos dziwnie
WJEBANY JAKIS :D
i nie mówcie mi tak sie nie robi bo to chyba wiem
Otóż dostałem ten lek i po spozyciu 3 150x3(2-1-0) 450mg złapała mnie bezsennosc a jadłem z rana to to chuj wjebalem se jeszcze 2 - 300 mg o chyba 4 rano czemu nie xDD dopiero wtedy coś tam zacząłem odczuwać.. bo wczesniej to najpierw jakies placebo a potem zasnalem na godzinke albo 2 ;)
Potem jakoś to żarłem i ogarnałem sie na 2g Antoniego Fukawskiego ogolnie to ziomek postawił + zielsko! duzo wczesniej wódke 0.7 na 3 osoby. No to w sumie wyjebalem jedynke fety w parę godzinek. Na początku paliłem do tego trawke x) taki czilloucik w sumie to taki bardziej najarany potem sie zaczeło napierdalac kreski kolorowe kredki <3 tylko kumpel odjechał bo on siłka zero alkoholu dieta nie tyka bialego ale jarał z nami :D My sie nafufili i na miasto poszli zwały kręcić to piwko jeszcze ;] do jednej kolezanki do drugiej ale ciezko o 3-6 rano. W sumie to wyszlismy se tak pochodzić ale nie czułem tej bomby amfetaminowej oprócz tego wzialem jeszcze z 2 moklo ale moj body language nie był jakis PONAD aka moge wszystko!! jak to raczej być powinno być x) a własnie takie wyluzowane podejscie z duża chęcią gatki sensownych rozkminach poznania czegoś chodzenia ( w sumie to moze z 20 km przeszlismy )
Wypicia piwa - po jednym piwie zaczałem czuć sie wspaniale z masakryczna chęcią na więcej(a nigdy tak nie mam) a funduszy brak no cóż może fuk nie jest dla mnie chociaz kto wie jak by było więcej bro albo GBL x) to nie mef ze jestem bogiem moge wszystko i wszystko robie mega zajebiscie i jestem bardzo skromny ;D czuje się najperfekcyjnym kazdym atomem mojego ciała <3 no a wiecie to jest kurwa nie ważne. Ważne jest to że po wyjściu ze szkoły o godzinie 14:30 odrazu dopadła mnie jakaś zjeba zacząłem centralnie słyszeć w głowie dźwięki przypominające mój ulubiony ambient :O
a dokładnie to tą piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=Z_8G0zHMuwg Naprawdę Polecam ! ;D
No ja miałem okresy w którym byłem bardzo psychicznie chory otóż troszke schizofrenii tam było aka głosy w głowie przepałniały mi łeb negowało moją osobę lub po prostu echo kazdej mysli :D jednym słowem nawet sobie nie wyobrażacie jakie wkurwiające Podobno schizofrenia jest chorobą nie uleczalną i sam zauważam, że nawet po długim czasie spokoju zawsze cie mogą dopaść, nie chce mi się brać neuroleptyków już ale teraz to mnie po prostu RozpierDolilA ! no zeby nonstop słyszeć jakieś piosenki Inside Of MY Head :O mózg płata mi figla i to nie pierwszy raz. No kurwa playlista na zmiane z komentarzami potetycznymi ludzie mózg na jakiś popierdolonych obrotówach :| Do tego Mam OEV'y ale to chyba przez taki czas bez snu, ale buch też nadał psychodeliczną fazę :)
ta piosenka także gra mi w głowie :D
http://www.youtube.com/watch?v=1V84Xz1Z6dY
albo ta nutka mi się wkręciła bo sie zabujałem i mi się uwalnia w mózgu hahahahaha :D a to niebezpieczna kombinacja z tym wszystkim co ja biore :D
teraz jak to pisze to jebuem bucha wiadro bucha, a mogłem zrzucać się na wódke bo wiadomo, że palenie po przetyraniu i bez snu masakruje :x Mega sie zamuliłem w towarzystwie tłumaczyłem się, że nie śpie od 60 h bo taka jest prawda. Ludziska rozchodzimy się bo jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka alalala zostaje sam.. tripuje. tego nie da sie opisać naciera nonstop milion mysli bodźców.. głosów ale o dziwo genialnych nie tych złych krytykujących które zazwyczaj miewałem i doprowadzały do szaleństwa. zaniżenia mojego ego czaicie baze :d no chuj znowu mnie olśniewa i wchodze obviously na hyperreal. Zaczne nawijać może się uspokoje :D
Moklobemid wzmacnia dzialanie fenyloetyloamin hm podobno, nie wiem ja za bardzo tego nie odczułem pewnie za krótko go biore ale możliwe że wydłuża ich działanie ( jeśli mógłby to ktoś potwierdzić ) bo naprawde już kurwa nie wiem kiedy w końcu zasne :/ No nic bijemy rekord :S zjeby jako takiej nie było wogóle ostre zdziwko tylko łuk skroniowo-rzuchwowy bolał od gumy i nawijania xd język - nie dalo sie nawet palić szluga..
i co by się stało gdybym podczas przyjmowania tego leku jebnął mefedron :D:D kumpel mówi, że bym umarł ale to podkrecacz jest ;d Na sylwestra planuje wziąć tryptaminke 4ho-mec'iq. Mam nadzieje, że moklobemid ukarze mi swoje prawdziwe działanie jakoś za tydzień dwa i prorok mnie poprowadzi w świat fantasy <3 No chyba, że ktoś mi powie że jak bd tak ćpał to coś tam? whatever
Pozdrówki
EDIT: aaa i wazne pytanie: bede to mogl zmiksowac z trazodonem? Aktualnie jestem po odstawce citalopramu i jade na samym trazodonie + lamotrygina. Trittico biore od niecalych dwoch tygodni, od kilku dni w dawce 300 mg. Na sen zajebisty, zobaczymy moze antydepresyjnie sie rozkreci ale to slaby lek wiec podejrzewam ze trza bedzie cos dorzucic
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.