Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Warszawka; miałem dziś zaszczyt walnąć sobie waszą ćwiarę i bez wahania mogę powiedzieć, że jeśli chodzi o heroinę to był to mój najlepszy jej strzał w życiu. Brałem nieraz z W-wy, było elegancko zawsze, ale ten dzisiaj...aż się na moment przestraszyłem bo aż "uderzyło" mnie w głowę, a zawsze wjeżdżała chwilę po. Kumpel mi mówi: "ale na szczęśliwego wyglądasz", a ja w głowie: "tak, tak szczęśliwego, że zaraz wam zjadę i będzie 999", ale ta myśl jak wpadła, tak wypadła. Nie wiem, który rejon, lecz śmiało polecam Warszawę.
Warszawę, takie to piękne (zatłoczone i nie do odnalezieniu się w nim będąc solo pierwszy, drugi, czy też dziesiąty raz) miasto, nie reklamuje ćpania i nie mówię, żebyście próbowali w domu (czy też poza nim).
Niektore osoby mysla ze widzialy dobry towar co z czasem przy pomyslnych wiatrach jest weryfikowane :-)
A przede wszystkim nie patrzec tylko na.jak najnizsza cene. W.koncu.z czegos.ona.sie bierze zbyt niska :-)
12 marca 2020I_Need_MONEY pisze: A jak wygląda sytuacja w 3miescie? Ktoś się orientuje?
PS.
Tylko proszę do mnie nie pisać na priv w tej sprawie bo nie pomogę - kto będzie chciał, znajdzie bez problemu sam
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
a że miejsce bliskie daremnie pewnie spytam o przycięte warszawskie ćwiary zmieszane z kawą czy co-tam-chcesz-jeszcze po 7 dych i "ćwiary-ledwie-setki" po 50, ktoś życzliwy?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.