19 października 2023tosieniedzieje pisze:Korzystaj i ciesz się chwilą, bo jak Ci 'lekarz' zwiększy dawkę to w ogóle Ci nie stanie.19 października 2023Dcccd pisze: Siema jestem już 6 dzień na wenli skutków ubocznych nie odczuwam , zacząłem od 75mg na wieczór ale mam takie erekcje z rana ze spodenki rozrywa … to normalne ???
Jestem drugi dzień już na 150 mg i jest Ok może małe nudności z dwie godz po przyjęciu dawki ale do zniesienia
jak najbardziej możesz brać dwa razy po 37.5mg zamiast raz po 75mg.
alprazolam jak rozumiem 0.25mg a nie 25mg, na zmniejszenie efektów ubocznych wenlaflaksyny.
Ale jeżeli masz problemy z sercem to myślę że żadne SNRI (a wenla jest takowym) nie będzie dla ciebie dobre. Ja bym raczej poszedł w stronę SSRI, escitalopram jest dobrze tolerowany, ma małe skutki uboczne co może w twoim przypadku być bardzo ważne.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Od zeszłego czwartku przeszedłem z paroksetyne na wenle najpierw zszedłem z paro do 10 mg i na zakładkę wziąłem wenle 37,5 i tak było do niedzieli.w niedzielę wziąłem 37,5 ale senność kanapa to wziąłem po godzinie następne 37,5 to mnie wystrzeliło na dobre kilka godzin ogarnąłem chatę ;) w poniedziałek wziąłem całe 75 źrenice duże w robocie chyba myśleli że jestem porobiony w nocy zimne poty,we wtorek też wziąłem 75 i już nie było fajnie,znużony byłem a dzisiaj to już w ogóle gdy się obudziłem już bez humoru wziąłem te 75 i ledwo coś tam porobiłem i senność leżenie kilka godzin,lipa nie wiem czy nie wziąć jutro więcej ? Czy czekać ? Kiedy zacząłem się leczyć to lekarz dał paro ale to tydzień Honeymoon i dół.mialem też problemy ze snem to lekarz dołożył mianse i wyciągnęła mnie.dawka 60 z rana z butów mnie wyrwała.ale po dwóch latach to przestała działać więcej złego niż dobrego.teraz mam mianse 30 na noc i ta wenle i nie wiem tak sobie się czuję na buzi nie wyglądam dobrze jakieś ciągłe oczy czerwone nie wiem czy ta wenla dla mnie :(
Mi dopiero po kilku miesiącach przestało być sennie i depresyjnie, synapsy serotoninergiczne potrzebują czasu żeby być wyżej to nie jest kwestia dwóch tygodni brania leku i nagle o hop siup nie mam depresji.
Jak masz doła otwórz sobie tabletkę pokrusz łyżeczką te małe skur*ysynki na je*any puch i sniffem do nosa.
Ważę 92kg.wiem ale ja wcześniej brałem paroksetyne z miansa.
Dzisiaj wziąłem znowu 75mg i dość szybko na krótko mnie wystrzeliło ale też dość szybko spadła energia.zamulony może nie jestem ale tak sobie się czuję.za bardzo nic mi się nie chce
Scalono — CATCH
Niby spowolnionym uwalnianiu a mam wrażenie że ten lek działa maks do 5 godzin
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.