- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Różnica między fake bb22 a BB-22 jest mianowicie taka że ta pierwsza to już gotowa zrobiona maczana , którą można zamówić , a to drugie to jest kannabinoid. Już chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego cena się różni.
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
rctester pisze:a co powiecie o dostepnym juz miksie BB-22 + UR-144 H.B. (Opis: Herbal blend.1:15.) w calkiem dogodnej cenie. moze to warto zamowic ? probowal ktos tego juz ? trzeba by bylo jeszcze czyms doprawic czy samo w sobie git :moody:
Myślałem nad połączeniem bo z AKB48 ...?
malinii pisze:Jaki kanna by przedłużył działanie Furki bo zdecydowanie jest za krótki..
Myślałem nad połączeniem bo z Akb48 ...?
bb-22 przedluza, akb tez mozesz dodac bardziej w zamulke pojdzie.
Williamsik pisze:malinii pisze:Jaki kanna by przedłużył działanie Furki bo zdecydowanie jest za krótki..
bb-22 przedłuża, akb tez możesz dodać bardziej w zamulke pojdzie.
A jakie proporcje kolego dać żeby jedno i drugie kanna było czuć 5fur 1: 1 BB-22 ? i po mixie jaki czas działania był by ?
malinii pisze:Williamsik pisze:malinii pisze:Jaki kanna by przedłużył działanie Furki bo zdecydowanie jest za krótki..
bb-22 przedłuża, akb tez możesz dodać bardziej w zamulke pojdzie.
A jakie proporcje kolego dać żeby jedno i drugie kanna było czuć 5fur 1: 1 BB-22 ? i po mixie jaki czas działania był by ?
bez tolerki mysle 2h, mnie trzyma 30-50 min i zostaje deliktne dzialanie w tle ;p
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.