Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
@rctester

Różnica między fake bb22 a BB-22 jest mianowicie taka że ta pierwsza to już gotowa zrobiona maczana , którą można zamówić , a to drugie to jest kannabinoid. Już chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego cena się różni.
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 5 / / 0
Kumam :) tak wiec co najlepiej na smieszna dluga fazke z dostepnych kanna ;) wczuta po butli i wkrecanie zajawek :gun:
  • 4 / / 0
rctester pisze:
a co powiecie o dostepnym juz miksie BB-22 + UR-144 H.B. (Opis: Herbal blend.1:15.) w calkiem dogodnej cenie. moze to warto zamowic ? probowal ktos tego juz ? trzeba by bylo jeszcze czyms doprawic czy samo w sobie git :moody:
Testowałem tego miksa o którym mówisz i byłem pozytywnie zaskoczony jakością tego sortu także z całego serca go polecam :)
  • 66 / / 0
Moc dobra, faza srednia, dzialanie krotkie.
  • 27 / / 0
Jaki kanna by przedłużył działanie Furki bo zdecydowanie jest za krótki..
Myślałem nad połączeniem bo z AKB48 ...?
  • 66 / / 0
malinii pisze:
Myślałem nad połączeniem bo z Akb48 ...?

bb-22 przedluza, akb tez mozesz dodac bardziej w zamulke pojdzie.
  • 27 / / 0
Williamsik pisze:
malinii pisze:

bb-22 przedłuża, akb tez możesz dodać bardziej w zamulke pojdzie.

A jakie proporcje kolego dać żeby jedno i drugie kanna było czuć 5fur 1: 1 BB-22 ? i po mixie jaki czas działania był by ?
  • 66 / / 0
malinii pisze:
Williamsik pisze:
malinii pisze:

bb-22 przedłuża, akb tez możesz dodać bardziej w zamulke pojdzie.

A jakie proporcje kolego dać żeby jedno i drugie kanna było czuć 5fur 1: 1 BB-22 ? i po mixie jaki czas działania był by ?
1:1 albo 1,5:1 :)
bez tolerki mysle 2h, mnie trzyma 30-50 min i zostaje deliktne dzialanie w tle ;p
  • 27 / / 0
Gdzieś też wyczytałem że Furkę z Amką ktoś mixował .. ma to sens ???
  • 3 / / 0
Hej, czy ktoś kto bierze neuroleptyki może palić ganje?
http://www.youtube.com/watch?v=t6RbNhmmpRo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.