Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 98 / / 0
duldidaj pisze:
haha ja jak leże i oglądam film to mam podwiniętą koszulke i sie smyram ręką po brzuchu :cheesy: :cheesy:
To jest to!
mleko i miód czekają na mnie po drugiej stronie
  • 1179 / 9 / 0
Chop by to lepiej zrobił :gun:
A ja nałogowo "strzelam" palcami.
Szlugi rzuciłem, teraz czas na to! ;]
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
A ja nałogowo "strzelam" palcami.
Ja to robie palcami u rąk, nóg, karkiem, szczęką, i jakoś tak łopatkami że mi strzela w klatce piersiowej, i robie to non stop, z satysfakcją denerwując ludzi który tego nie znoszą
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1179 / 9 / 0
U rąk bym już zaliczył jako nerwicę natręctw, u stóp to najczęściej przed snem, albo po przebudzeniu się, a karkiem to tylko żeby kogoś wkurwić :gun:
Ale trzeba się ogarnąć, co by na starość powykrzywianych paliczków i innych stawów nie mieć :finger:
Wpierdalaj kisiel, pomaga na regenerację mazi stawowej ;]
Ostatnio zmieniony 15 marca 2012 przez pyzg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
gzyp pisze:
Ale trzeba się ogarnąć, co by na starość powykrzywianych paliczków i innych stawów nie mieć :finger:
Zawsze sie zastanawiałem czy to nie mit przypadkiem
Wpierdalaj kisiel, pomaga na regenerację mazi stawowej ;]
Jak kisiel to tylko z majtek urodziwych dziewek
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1179 / 9 / 0
Taki raczej żelatyny nie ma :-D
  • 230 / 13 / 0
Mania danych. Jesli widze na ulicy karte sim, nawet uszkodzona, zabieram znalezisko do domu. Mam czytnik kart, wiec moze cos z nich kiedys wyciagne :D. Rozne znalezione prywatne notatki, rachunki, kalendarze tez sa ciekawe :D. Mam w domu swoja "baze danych" w szufladzie, i nie mam pojecia co takiego moge z tym zrobic xD.
Kiedys mialem manie godzinowa - do szkoly nie moglem wyjsc o godzinie innej niz 7:13 albo 7:22. Kazda inna to byla tragedia w szkole typu pytanie, zadania domowe, niezapowiedziane kartkowki. Nie wierzylem w to z poczatku, ale sie "przyczailem" i zauwazylem, ze o tych godzinach jak wychodze to jestem bezpieczny. Plan zawalil sie po paru miesiacach, kiedy wyszedlem o "wlasciwej" godzinie, a dzien skonczyl sie tragicznie :D.
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
  • 33 / / 0
Chusteczki, lufka zawsze w lewej kieszeni, telefon, klucze i zapalniczka w prawej.
W lewej tylnej narkotyki.
Odliczam litery do osmiu.
  • 2878 / 21 / 0
Co to znaczy, że odliczasz litery do ośmiu, bo mnie trawi ciekawość?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 63 / / 0
Strzelanie palcami i stopami .Pierwsze co robie po powrocie do domu to wbijam do pokoju i wlaczam kompa (nie wazne ze zaraz pojde srac , ma byc wlaczony ;f )
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.