duldidaj pisze:haha ja jak leże i oglądam film to mam podwiniętą koszulke i sie smyram ręką po brzuchu :cheesy: :cheesy:
A ja nałogowo "strzelam" palcami.
Szlugi rzuciłem, teraz czas na to! ;]
A ja nałogowo "strzelam" palcami.
Breslau jest niemieckie!
Ale trzeba się ogarnąć, co by na starość powykrzywianych paliczków i innych stawów nie mieć :finger:
Wpierdalaj kisiel, pomaga na regenerację mazi stawowej ;]
gzyp pisze: Ale trzeba się ogarnąć, co by na starość powykrzywianych paliczków i innych stawów nie mieć :finger:
Wpierdalaj kisiel, pomaga na regenerację mazi stawowej ;]
Breslau jest niemieckie!
Kiedys mialem manie godzinowa - do szkoly nie moglem wyjsc o godzinie innej niz 7:13 albo 7:22. Kazda inna to byla tragedia w szkole typu pytanie, zadania domowe, niezapowiedziane kartkowki. Nie wierzylem w to z poczatku, ale sie "przyczailem" i zauwazylem, ze o tych godzinach jak wychodze to jestem bezpieczny. Plan zawalil sie po paru miesiacach, kiedy wyszedlem o "wlasciwej" godzinie, a dzien skonczyl sie tragicznie :D.
W lewej tylnej narkotyki.
Odliczam litery do osmiu.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.