Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 906 / 36 / 0
Zdarzały się niejebiące niczym sorty giebla. BDO rozróżnia od giebla to ze jest gęsty, GBL jak woda. Sprawdź.
297 dni czystości (05.01)
  • 5886 / 1217 / 43
BDO- prawie bez smaku, oleiste, bez zpachu i zamarza. Większe dawki i dłuższe działanie.
GBL - ostry smak, gęsty, maślany zapach. Mniejsze dawki i krótsze działanie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 86 / 1 / 0
Polecilibyście mi BDO skoro mam tylko doświadczenie ze 100 ml GBL rok temu?
Da radę pokochać tą faze? Nie powiem GBL miał w sobie coś pięknego. Chciałbym znowu sobie miesiąc polecieć na tym(oczywiście nie codziennie). Co sądzicie; p
  • 226 / 7 / 0
To zostań przy GBL, bo butanodiol to imo w ogóle bez sensu, szkoda zdrowia. :)
  • 906 / 36 / 0
Jeśli nie będziesz robił ciągów (BDO jest dużo bardziej toksyczne od giebla) to powinno ujść od biedy. W działaniu podobny, jednak ja, jak i pewnie większość osób stąd wyżej stawia GBL, a 15 pięter wyżej nanogąbki :)
  • 257 / 5 / 0
Firefly999 pisze:
Czy przy aktualnym sorcie GBL polany na skórę powinien spowodować zaczerwienienie?
Nie
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Obecnie jestem 4 miesiąc w ciągu na BDO, miesiąc temu robiłem ogólne badania. Wszystko było Ok. Nie zauważyłem rownież skutków ubocznych takich jak opisujecie.
  • 906 / 36 / 0
Wiec powinieneś to wziąć jako znak, że póki jeszcze nic się złego nie dzieje to pora to odstawić. Chcesz sobie zjebac głowę i życie chłopaku? Tak dlugie ciągi zrobią z ciebie wraka, i nie ma większego znaczenia czy to BDO czy g, choć g byl by lepszy.

Twoje życie, twój wybór.
  • 349 / 8 / 0
Powiedzcie mi jak wygląda mieszanie tego syfu z trawą? Można czy nie bardzo?
Zostało mi 30 ml i mam opio skręta to trochę szkoda wylać do zlewu...
  • 101 / / 0
ja mieszalem z klonazepamem efekt nie wiadomo kiedy odcinka totalny brak swiadomosci obudzilem sie przypiety w pieluche na oiomie potem mialem wycieczke w psychiatryku tydzien. Potraktowalem to jako eksperyment socjologiczny tam są serio realne świry wyją w nocy widza duchy generalnie towarzystwo mało kumate trzymajcie się z fartem!!!! warto mieć przy sobie energetyka/izotonik jak czujecie ze jest źle może was uratować od totalnego odjazdu
And I really don't care who dislikes me or why
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.