Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
wibowit pisze:
na 100% dostałem ZS. czasem czułem się przyjemnie, czasem jakoś źle, miałem problemy z oddychaniem, co chwilę ziewałem, nie chciało mi się jeść, czułem jakby przeciwieństwo lęku, ale bardziej sercem niż głową, oczy miałem jakbym się zjarał.
nie czuję żadnego obniżenia nastroju w tej chwili.
Jak bierzesz 40 fluo i 100 setry to jesteś zajebistym kozakiem, lekarz był na bani gdy ci pisał leki/sam ustawiłeś je sobie?
Odstaw setrę zanim się załaduje na amen i zejdziesz dzięki niej.
  • 62 / 3 / 0
nie chciałem być kozakiem xD zapomniałem że brałem fluoksetynę (znalazłem dwie tabletki w szufladzie) z rana i dojebałem sertralinę. normalnie biorę samą sertralinę.
Napełnij się cnotami: przebaczeniem, łagodnością, szczerością i zadowoleniem. Niech staną się one twym nektarem, niech będą twym podstawowym pokarmem.
כל הנחלים הלכים אל הים והים איננו מלא אל מקום שהנחלים הלכים שם הם שבים ללכת
  • 1709 / 11 / 0
Kuland318 pisze:
Zaburzenie afektywne dwubiegunowe leczę obecnie Lamitrinem.
Weź to odstaw :-p Już lepiej mieć doły na przemian z manią niż non stop mieć stan nijaki zahaczający o zombie mode przez te stabilizatory nastroju jak depakine czy lamitrin. Ale to tylko moje zdanie.
Brałem oba powyższe w swojej karierze i czułem się właśnie nijak i szaro - zrypany stan. Chociaż temu nijakiemu stanowi jak to nazwałem bliżej jednak do tej dolnej skali emocji.
Może inni się wypowiedzą na temat tych stabilizatorów.
  • 744 / 29 / 0
fluoksetyna (seronil) a 6-APB i 5-APB? Jakieś zastrzeżenia? Interakcje? Zalecenia odstawienia SSRI? Wolno, nie wolno? Proszę o szybką odpowiedź. z góry dzięki :hug:
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 200 / 4 / 0
@up
Drobne interakcje... w sensie prawie pewny ZS. Czytałeś chociaż pierwszy post? Jak chcesz się z tym pobawić to odstaw f na 5-6 tygodni.
  • 744 / 29 / 0
@up

Tak czytałem, tak właśnie myślałem ale wołałem się upewnić, dzięki za potwierdzenie i info. 5-6 tygodni? Nie da się jakoś tego procesu przyspieszyć?
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 200 / 4 / 0
Odpowiem jak niektórzy. Albo się leczysz albo ćpasz.

T 1/2 f wynosi 4-6 dni, na upartego za 3 tygodnie mógłbyś spróbować, ale ryzyko zawsze jest... zawsze mogę przygarnąć apb żeby się nie zmarnował :D
  • 43 / / 0
No właśnie leczenie, albo branie, bo albo zaszkodzą dragi, albo nie zadziałają. To taka prawda ogólna, a szczegóły są już ryzykowne.
  • 6 / / 0
czy po 3mmc może wystąpić ZS? objawy mi się zgadzają z opisanymi
  • 5299 / 104 / 0
Napisz ciś więcej, tzn dawki, inne dragi jakie wcześniej zapodałeś/aś. Jeśli to tylko jedna substancja to raczej wątpię, no chyba że poszło pół grama przy tolerancji zerowej. Acz i tak wątpię. Może to po prostu przedawkowanie jest?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.