Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 94 / 3 / 0
05 listopada 2019Łaciata pisze:
W kato z tego co wiem Majki pod dostatkiem, jeśli chodzi o hel to znam tylko jedna osobę która bierze od czasu do czasu.
majka leży na ulicy ale w jakiej cenie to już osobna kwestia..
  • 23 / / 0
11 listopada 2019ErniErnolds pisze:
Jak wygląda sytuacja w Szczecinie??? Jesteśmy przy granicy z Niemcami i innymi krajami drogą morską więc dostępnośc powinna być niezła. Ktoś ma jakieś info?
info nie problemem jest a wykonanie zakupu na miejscu wieksze opory sprawiac moze.
  • 392 / 26 / 0
Nie wiem, słyszałam że 20 mg za dyche.
[ external image ] :heart:
  • 94 / 3 / 0
dokładnie.. 20 (słownie dwadzieścia mg) za dziesięć złotych. przecież to chyba trzeba by być milionerem żeby na ciągu w takich cenach kupować. turkusowe latają po 50 co tez jest gruba przesadą..
  • 392 / 26 / 0
No niestety, jak jets duży popyt to i ceny szybuja w górę.
  • 1 / / 0
Trójmiasto? Jak sytuacja?
Przeniosłam się z głównego miasta kujaw i nie mogę nic w Gdańsku ogarnąć...
  • 14 / 6 / 0
Słyszałem że w Katowicach ma być mały rzut z wawy pewnie 0.18 i po 60 tovnajtaniej jak zwykle jak 0.18 to dobrze znajomy znajomego jedzie za tydzień i może coś zabrać. Ja z wawy jestem.

----------------------

Siema za tydzień jadę do Katowic po raz pierwszy tzn byłem przełomem raz nockę spędziłem na waszym dworcu jak wracałem z Grecji w zeszłym roku chyba. Co warto zwiedzić i czy jest tam coś?

Scalono. taurinnn
  • 392 / 26 / 0
Zależy co Cie interesuje, nie jest to miasto turystyczne ale moim zdaniem dużo można zwiedzić. Nikiszowiec, centrum, poimprwzowac wieczorem. Jest bardzo dużo opcji, chociaż teraz to więcej galerii handlowych niż miejsc do zwiedzania.
  • 443 / 55 / 0
Osobiście wolę zapłacić ciut więcej ale mieć temat bez dosypek.
Kolezanka kiedys tak bardzo chciala zaoszczedzic że Jej wyprawa skonczyla sie zatrzymaniem samochodu i przetrzepaniem calego towarzystwa.
Kolega kolega zalatwi. Plus taki ze od tego czasu sie ogarnela i definitywnie odbila. Kurcze ksiazke spokojnie jakby sie zabralo wszystkie historie moznaby napisac :-)
  • 4 / / 0
Witam
Kiedyś miałem tu konto, ale mi je zjadło.
Więc jako nowy piszę.
Jako nastolatek byłem wjebany w here, to były czasy gdzie nikt nie myślał że coś takiego jak telefony komórkowe w ogóle powstaną. 20 lat temu 😳...
Ćpałem przez 3 lata. W tedy dojście do kompotu w Krakowie było bezproblemowe. Każdy wiedział gdzie jest bajzel. Pewnego razu kupiłem towar garowy, jak twierdził koleś. Typa znałem więc zajebałem standardowe 4cm i obudziłem się w szpitalu. Typ nie zdążył rozjebać towaru bo go dorwałem w autobusie. Skończyło się na śmieci klinicznej, 1.5 min byłem w zaświatach, zgadłem. To miał być mój ostatni raz.
Kilka lat nie ćpałem, przeprowadziłem się do Londynu. Pewnego razu znalazłem browna na ulicy. Qurwa ktoś zgubił.
Ćpałem go przez tydzień. Skończył się, a życie wróciło do normy.
Rok później wychodząc ze stacji zaczepił mnie koleś czy nie chce kupić.
To co miałem zrobić?
Miną kolejny rok...
Tym razem wpadł mi MTS w łapy.
I tak się stało to moją tradycją, raz na rok muszę sobie przywalić.
Nosi mnie jak cholera, aż nie pierdolen.
Nachodzi mnie tak październik, listopad.
I tak łazi za mną dopóki nie pierdolne.
Potem mam spokój do następnego października. Jak słonko świeci to mi piwko i lolek spokojnie wystarczają, nawet nie mam myśli żeby huknąć. Przychodzi ta zjebana jesień i mi się ćpun odzywa. Jadę tak od ponad 10 lat.
Raz w roku strzał ( z jednej ćwiary to mam z 3-4 zależy od towaru)
W Londynie to żaden problem, ale rok temu przeprowadziłem się do Krakowa.
Przeniosłem firmę, kupiłem DOM i do szczęścia mi brakuje tylko psa i pożądanego listopadowego pierdolnięcia.
Nawet porcję grzybów sobie zostawiłem na tą okazję. A tu qurwa bajzlu w Krakowie nie ma 🤨
Złaziłem planty tam i z powrotem, byłem wszędzie. Nawet jednego ćpuna nie spotkałem. Stałem pod monarem z godzinę, nikogo. Za mich czasów tam było jak w tramwaju.
(cut) - taurinnn
Gdzie się wszystkie grzejniki podziały.
Pewnie z tych co ja znałem to już niema nikogo.
Już wała dostałem na MST z netu, ale to jest wliczone w koszty.
Będę wdzięczny za każdą podpowiedź.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.