Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 164 / 32 / 0
Bez badań dużo się nie dowiesz. Czysta amfetamina jest faktycznie całkowicie biała i bezwonna, ale to nie oznacza, że każda taka próbka będzie czystą amfetaminą. Podstawowe badania jakie możesz zrobić w domu to sprawdzenie temperatury topnienia, rozpuszczalności w wodzie, w acetonie, zmierzenie ilości oleju powstałego po dodaniu NaOH, testy kolorymetryczne. Jeśli założysz w tych próbach, że dysponujesz siarczanem to w większości przypadków trafisz, bo jest to najpopularniejsza sól. Możesz też sprawdzić co wyszło w wodzie po dodaniu NaOH aby dowiedzieć się co to za sól, np. chlorek, siarczan, fosforan sodu, chat gpt ci powie jak je od siebie rozróżnić.
  • 1 / / 0
8 lat temu jak zaczynałam brać zaczęłam od fety to była moja pierwsza miłość, która skonczyła sie oddziałem psychiatrycznym przez psychoze amfetaminowa... teraz gdy tylko pomysle o polaku mam odruch wymiotny
  • 5401 / 992 / 0
No.to ile nie spałaś? Ja zawsze hamulec wciskam po 2 nocach bez snu .
Wiem co się robi w głowie od samego braku snu po 5 dniach
Zresztą. Po 30stce jedna noc można zarwać ale ja w większości przypadków czuje się gorzej na speedzie 2 noce beż snu niż jakbym higienicznie się wyspał 8 h te 2 noce
Ostatnio 4 noce nie spałem to jeszcze 1 i bym zwariował.
A najlepsze że tylko 2 dni używałem substancji a reszta była jakby z odbicia
Już następnego dnia chyba bym nawet na wizytę do rodzinnego nie poszedł bo oni wiedzą już było na pełnej
Inaczej też jak sie już przeżyło różne takie dziwne stany i człowiek wie z czym to się je
A u Cb to była jakby 1 taka jazda i pewnie nie ogarnęłaś
Ja tez nie ogarnąłem.
Myślałem że skoro 1 mg alpry mnie uśpił to można na następny dzień też przypudrować a drugi taki 1mg nawet nerwówki nie zdjął a to był ostatni benzo
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 53 / 8 / 0
No ja sie wcale nie dziwie ja w sumie chyba tylko raz w historii mojego fecenia leciałem bez benzo, i po dwóch dniach mialem tak przebodzcowany łeb że poleciałem po thiocodin żeby zbić faze i szybko wyjebalem w kime. Jak ładowałem sporo benzo z fetą to po 5 dni szło lecieć i kurwa nawet człowiek nie był wyjebany xD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.