Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 2 / 0
Normalnie w worku strunowym w chłodnym, ciemnym suchym miejscu trzymaj i nic nie powinno się stać, moc nie powinna spaść bo pewnie o to ci głównie chodzi. Jednak problemem tu może być "ta ostatnia dorzutka" %-D , ja bym sie nie podejmował większej ilości i jej nie planował bo bardzo ciężko się powstrzymać jeśli wiesz, że masz, jak sie skończy to nie jest najgorzej, nie ma ciśnienia tylko lekka chęć i bezzjazdowo przechodzi a jak będziesz miał w chuj to różnie może być :-) No ale wybór nalezy do Cb ^_^
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Ciężko coś takiego przetrzymać dłuższą chwilę bo wiadomo,że cały czas chce się dorzucić :-)
  • 81 / 4 / 0
Mój plan jest bardzo ambitny chce się powstrzymać aż do sierpnia :-)
  • 257 / 5 / 0
Przyjaciele drodzy, udaje mi się już miesiąc nie brać ketonów (dla mnie to sukces, bo brałem praktycznie co tydzień).

Czy miesiąc przerwy wystarczy,
gdy miałem taką tolerkę że 600mg na raz wywoływało tylko lekką stymulacje?

Co sądzicie o mixie z GBL? Warto?
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
Naprawdę nikt mi nie powie czy zolpidem uśpi mnie po całonocnej sesji z 3mmc? W planie 1-1,5 gieta (głównie oral), będę miał jeszcze ze 2-3 piwka i może trochę GBL. zolpidem wrzucany gdzieś w godzinę po ostatniej aplikacji, tylko pytanie czy da radę no i ile wrzucić tab ? (1 tab = 10mg).
  • 3955 / 147 / 0
nie mam pojecia bo mnie zolpidem (na trzezwo) nie uspil tylko wlaczyl halucynacje. na zjady po ketonach polecam sie zaopatrzyc w jakiekolwiek benzodiazepiny. jesli nie na recepte to nawet jakies rc, jak etizolam.
na zjady po stimsach, benzo to panaceum. :finger:
  • 1817 / 107 / 0
tak samo mam jak kolega wyzej mnie zolpidem tez nieusypia tylko wlacza halucynacje,mozna narobic glupot,ja osobiscie niepolecam.Moja sybiektywna opinia.
  • 3523 / 52 / 0
Ja ćpałem ogromne ilości zolpidemu i jeździłem po tym samochodem %-D zolpidem działa w ten sposób,że trzeba się położyć i zamknąć oczy wtedy zaczyna działać nasennie. Spokojnie nada się do zaśnięcia po 3 mmc tylko chyba trochę później niż godzina od ostatniej dawki no i trzeba by go więcej niż 10mg. Kurde zamówiłem 3 mmci ciekaweczy poczta dsa radę na jutro bo dzisiaj święto , jak nie to czeka mnie weekend bez ćpania :-/ Trzymajcie kciuki
  • 3955 / 147 / 0
vapo/smoke? czy tutaj ni chuja?
  • 47 / 1 / 0
Ja nie wyobrażam sobie wapowanie 300 czy nawet 200mg proszku HCL
https://www.youtube.com/watch?v=i4FuPdMskeI
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.