Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1817 / 108 / 0
Nie, nie London nie tłumacz się teraz i nie odwracaj kota ogonem. Twoim zamiarem był dowcip (głupi, nieśmieszny i nie na miejscu), a teraz jak to przemyślałeś i zrobiło Ci się głupio (i słusznie), to tak postanowiłeś się tłumaczyć. Najlepiej grzecznie przeproś i powiedz że to się więcej nie powtórzy i że żałujesz, może wtedy ten wątek jeszcze nabierze powagi której wymaga i która mu się należy. To jest moje zdanie.
  • 714 / 46 / 0
@london5 czyli robiliście se taki "performance"? Jezu, do jakiego poziomu spadło to wszystko.
Ale jedno trafnie podałeś:
london5 pisze:
Rejestracja na Hajpie to jak wyrok.
  • 3460 / 732 / 9
Właśnie lepiej chyba dowiedzieć się, że ktoś jednak żyje niż dostać sprawdzone info o śmierci. Chyba wszyscy ucieszyliście się kiedy usłyszeliście, że to żart.
Weź tam przeproś surva oficjalnie i wnieś o oddanie moda. Mieliśmy razem trzymać ten cyrk w garści.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 5808 / 1200 / 43
Haha. Nie ma chuja.
Przeminęło już z wiatrem. Zapomnijmy o tym.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 714 / 46 / 0
Zgienty pisze:
Mieliśmy razem trzymać ten cyrk w garści.
No właśnie, tym "performance" sami żeście zrobili cyrk :\
Żeby nie było, kończe swój udział w tym temacie (sprawie). Lec z wiatrem niczym dym z krematorium ...
  • 293 / 41 / 0
Zgienty pisze:
Właśnie lepiej chyba dowiedzieć się, że ktoś jednak żyje niż dostać sprawdzone info o śmierci. Chyba wszyscy ucieszyliście się kiedy usłyszeliście, że to żart.
Z jednej strony to co odjebał London jest genialne. Nawet mi osobie która nie zamieniła z nim ani słowa, zrobiło się trochę smutno kiedy dowiedziałem się, że klątwa zebrała znów żniwo.
Odkąd BB siedzi w lochu, tylko London zapewnia porcję dobrej imby w tasiemcach. Wiadomość o jego "zejściu" postawiła to wiejące truchłem forum na nogi, nie oszukujmy się.

Z drugiej strony zakładam, że są to osoby z które z Londonem łączyła jakaś zażyłość. W ich oczach pewnie cała ta akcja jest emo, negatywna i nie przystoi osobie która ukończyła 15 lat.

Typ jest nadal wśród nas - radujmy się !
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3460 / 732 / 9
O to chodzi. Chcieliśmy Wam zrobić wszystkim niespodziankę. Pijmy, ćpajmy i świętujmy!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3406 / 534 / 0
Zgienty pisze:
Weź tam przeproś surva oficjalnie i wnieś o oddanie moda. Mieliśmy razem trzymać ten cyrk w garści.
Nie, nie wszyscy.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1130 / 48 / 0
Po co ten temat tutaj w ogole jest? Szczegolnie po takiej dozie dezinformacji jaka zdarza sie tu rozsiewac ostatnimi miesiacami. Do wyjebania.
  • 1674 / 106 / 0
london5 pisze:
Haha. Nie ma chuja.
Przeminęło już z wiatrem. Zapomnijmy o tym.
Ani Tobie ani temu drugiemu nikt tego nie zapomni.
Brawo admini.
Szkoda, ze Zgienty ma moda. Obaj opwinni poza banem wyłapać to co obiecał turek.
Odechciało by sie jaj.

london5 pisze:
Widzicie. Już wyjaśniam.
To miało na celu wpłynąć na was, abyście się na chwilę zatrzymali i przemyśleli swoje życie.
Eksperyment społeczny, i pijackie kawały.
Chodzi o to, że jesteśmy już od dawna martwi . Większość żyje w czyśćcu, nawet o tym nie wiedząc. Rejestracja na Hajpie to jak wyrok. Nazwijcie to jak chcecie.
Sam umierałem sto razy. Zgon miałem też wczoraj na fotelu w pustym pokoju.

Teraz to Ty sie zastanów nad sobą.
Pisałem o tym - My tworzymy to społeczeństwo, to forum.
Oliwy do ognia dolał zgienty rozpisując sie jaki byłeś super.
Wielu uwierzyło, że ta hypowa maska to maska a na serio jestes wporzo koleżka.

Przypomina mi to sytuacje jak widzisz torebke w pokoju. Kradniesz kase i o chwili oddajesz i mówisz, że to żart.
Ty sie tłumacz, że to żart, itd.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.