Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
ja ostatnio przez 2 dni przerobiłem odważony wcześniej gram alfy, najlepszego sortu. Po takich ilościach alfy postanowiłem skosztować czegoś innego. wybór padł na polskie uliczne ścierwo dość dobrej jakości. jakie było moje zdziwienie kiedy poczułem tylko adrenalinowe muśnięcie po przerobieniu 2g. gdzieś tam miałem jeszcze 2,5g sampli różnistych rc, dało to kilkugodzinny stan słabej bomby. alfa robi rozpierdol ;)
  • 4807 / 266 / 0
Tylko weź określ jakość ulicznego ścierwa. Miałem przyjemność kilka razy ostatnimi czasy i raz musiałem trafić na czyściocha bo 150 mg wystrzeliło mnie w kosmos i 5 gramowy woreczek to był bity tydzień zadowolenia, pozostałe podobnie jak u Ciebie. Mogłem je przerabiać w noc :-( alfa podobnie jak MDPV mimo wszystko różni się profilem działania od fety, osobiście wolałbym dobrą ścierę ze względu na mocarne podwyższenie samopoczucia.

BTW, ostatni sort alfy, ten mocny, działa wyraźnie już od kilku mg i jak dla mnie zejście ma tak chujowe, że chyba już po to nie sięgne.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1893 / 179 / 0
The Light: ale poniewiera cię tak po iv czy sniffie?
  • 4807 / 266 / 0
sniff, nie stosuję iv
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 146 / / 0
Właśnie, nie da się tak łatwo określić % zawartości ale po tym jak reagowali stali bywalcy wirtualnego kolegi myślałem że pójdzie przynajmniej paka gum w szczękę. wład działa chyba na dopaminę i adrenalinę i właśnie to drugie działanie tylko czułem. No ethcaty, pentedrony, neby zupełnie odpadają :p

u mnie zejście po tym gramie to poty, trzęsawki, samopoczucie w dupie. męczyłem się trochę ale wład zabił nieprzyjemne objawy. potem wspomniane rc, 9 piw i 1,5 dnia wyrko. Teraz jest si. Za kilka dni może znów sesja a może dopiero za miesiąc/dwa.
  • 1360 / 179 / 0
Odpowie ktos na moje pytania na poprzedniej stronie? Mianowicie roznice/podobienstwa aPVP vs. aPBP? Bral szczur kogos z was obie substancje i moglby napisac opinie szczura ;-) ?

Edit: jaki sort dostajecie obecnie? Piaskowy kolor w malych grudkach? Ja jak mialem to zarowno zwykly jak i vapo byly piaskowe, z tym ze vapo ciemniejsze bylo. Myslalem ze to moze freebase i nie bedzie dzialac w nos ale dzialalo tak samo jak zwykle. Ciekawe czy roznica w ciemniejszym kolorze vapo spowodowana jest zanieczyszczeniami czy czyms innym.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 191 / 8 / 0
u roznych vendorow sa rozne pvp, mi osobiscie najlepiej podchodzi krystaliczny bialy proszek, mam teraz zolty / bezowy puder ten grzybiczny jakby smak i nie jest taki dobry. mialem tez ten do palenia i ten zzwykly od tego samego sprzedawcy i byl w bursztynowym krysztale i to cos pomiedzy bialym a bezowym, z bialym latwo przecholowac :)
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 146 / / 0
Ja jadlem od 3ch vendorow, z tym ze 2ch mialo taka sama postac: biale mieniace sie mikrokrysztalki, sorty roznily sie jednak moca. W 3cim przypadku byl to bialo-berzowy puder ktory mial najsilniejszego spisa ze wszystkich sortow ale przegrywal dopaminowo. Ogolnie preferuje ten bialy mikrokrystaliczny sort od polecanego na forum oryginała..

Maykel85 nie bralem aPBP niestety ja Ci tu nie pomoge :/
  • 3206 / 175 / 0
Dwa sorty jadłem; biały puch/śnieg oraz beżowy proszek. Beżowy działał dużo słabiej, zjedzone 250mg bez zjazdu, ale to równie dobrze mogła być inna substancja. Śnieg działa mocno, łatwo przedobrzyć; po beżowym jeszcze bolały mnie nerki na drugi dzień :-(
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / / 0
Hi dostałem wczoraj beżowo szarwą a-pvp puder cięszko dzielący się na kreski Od ilu zacząć zabawę z tym beżowym sortem ?
To będzie moje pierwsze spotkanie z a-pvp i w sumie czuję respekt jak przed mdvp kóre dostałem zamiast włada skutek był opłakany najgorsze 2tyg życia. Od ilu zacząć 10-30 mg , proszę o szybką odp.

Ps
Powiększa źrenice?
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.