Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
02 października 2017szuszu pisze:
hej chodzi mi o jakieś konkrety w czeskim Cieszynie co do kupienia dobrego zielonego palenia?:) nikt nic konkretnego oficialnie nie mówi tak więc jak mógłbym prosić na priv. o jakąś podpowiedz, co bym jak głupi po barach nie chodził i kelnerów nie zaczepiał bo mnie jeszcze przymkną:x
Siema jak masz Wickr messenger pogadamy :nuts:
  • 3 / / 0
Gdzie w Czechach kupię hurtowo pixy? Proszę o jakieś konkretne info tutaj lub na priv.
  • 542 / 37 / 0
Mieszka ktoś na stałe w czechach? tzn przeprowadził się z polski i teraz mieszka w czechach. warto było?
  • 404 / 40 / 0
Dużo łatwiej jest o prace...Czy warto???To zależy czy masz gen emigracji,bo nie którzy po kilku miesiącach myśłą,żeby wrócić tylko do Polski...Zarobki są na takim samym poziomie,jak w Polsce,ale stabilizacja jest lepsza dużo miejsc do pracy...Koleś,który sam wychowywał dziecko,bo matka umarła,to dostał 4 lata tacierzyńskiego i często w zakładach pracy możesz skorzystać z pożyczki zakładowej,która jest na zero procent.Wiele masz takich socjalnych rzeczy,jak leki bez recepty możesz brać raz na jakiś czas,kino,basen,siłownia też za friko i nawet jak masz wolne możesz się żywić w zakładzie za grosze i kwestia narkotyków,które są akceptowane,ale do pewnych ilości itd...
  • 542 / 37 / 0
Podrzuci ktos namiar na czeską listę substancji zakazanych w tym kraju?
  • 104 / 4 / 0
Siema, mieszka ktoś z forumowiczów w ostravie? chciałbym tam wyjechać i znaleźć jakieś lokum ale wiadomo z kimś zawsze raźniej, złapać jakieś kontakty. Piszcie pw albo na forum jak ktoś zainteresowany.
wyśpię się po śmierci
  • 542 / 37 / 0
^ tez mnie ciekawi ogolnie ostrava bo to miasto nie za duze i nie za małe (około 300 tys mieszkanców). z tego co widzialem to ceny za mieszkania takie jak w pl, ale ciezko mi wyobrazic wynajem od czecha (cieżko sie dogadać itd).

ale ogolnie napisze, ze jesli ktos chce wyjezdzac do czech głównie z tego powodu, bo tam legalnie mozna miec cos - to jest to strasznie słaby powód.
  • 5135 / 891 / 0
Sa tam też fajne dupeczki. Wcale nie brzydsze od naszych :-)

W Czechach bez przeszkód można kupić adipex, nielegalny w Polsce lek na odchudzanie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Hej,
Ponawiam pytanie. Gdzie w cieszynie można dostać piko/meth?
Ktoś pomoże?? Moje źródło tymczasowo wyschło.
  • 9 / / 0
Ja jak bym zamowił sobie 500g hexa to przejdzie mi paka do czech bez problemu? Oczywiście od Chinoli
Ma ktoś wykaz substancji zakazanych z czech? Bo jak ktoś rzuca Hasło to widzę ze unik i zmiana tematu ;/
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.