Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 135 / 0
Pregabalina fajnie zalecza kaca dzień po. Kiedyś nawet po małym melanżu wziąłem 150mg przed snem i na następny dzień kac prawie zerowy.
  • 4894 / 853 / 0
Zarzucilem 450mg , dziwna faza cos jakby pomiędzy alko a benzo, pierdoli sie w oczach konkretnie, humor lepszy . Ogólnie to pierwszy i ostatni raz. A osoby które ta fazę do mdma porównywaly to pozostawie bez komentarza.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 446 / 94 / 0
Nie miałeś przyjemnego body loadu?
Ani tej pseudo-euforii?
Obie te rzeczy plus właśnie to pierdolenie się w oczach plus dobry, wesołkowaty humor owocują fazą przypominającą MDMA + alkohol.
To pierwsze o czym pomyślałem jak próbowałem.

Trzeba było próbować 600mg.
Teraz to już po wszystkim.
Taką fazę miałem tylko za pierwszym i drugim razem użycia pregabaliny.
Żadne przerwy nie przywracają mi stanu identycznego o jakim piszę.
  • 4894 / 853 / 0
Wesolkowaty humor tak, to sie poniekąd by kojarzyło z pseudo euforia, pierdolenie sie w oczach tak , body load ? Miałem taki lekki niepokój zanim się wczytalo.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Czy pregabalina ma jakąś przewagę nad flupentixolem przy leczeniu lęku? Źle ją znoszę, zastanawiam się, czy jest jakiś powód, żeby stosować ją a nie flupentixol (szczególnie, że z tego co czytam, rośnie na nią tolerancja)?
  • 6 / / 0
Wietrznica, myślę, że jest duża różnica między pregabaliną, a flupentyksolem.
Nie bardzo zrozumiałem, chcesz zamienić pregabalinę na flupentyksol czy flupentyksol na pregabalinę ?
  • 17 / / 0
Pregabalinę na flupentyksol. Wiem, że to zupełnie różne grupy leków, ale jak to się przekłada na eliminację drobnych (w sensie nie psychotycznych) napieć lękowych przy jak najmniejszych skutkach ubocznych?
  • 2115 / 628 / 0
Ech, pisałam kiedyś, że pregabalina po około 3 latach (brana króciutko) nie miała już tego wejścia obezwładniającego błędnik oraz zdecydowanie utrudniającego poruszanie się. Wydaje się jednak, że mogłam po prostu nie wziąć wystarczająco; 450mg. Wczoraj - nie jedząc pregi cały ten czas w żadnym miniciągu - wzięłam 600mg tak, że efekty się ze sobą nałożyły, no i nałożyły się jak byłam poza domem. %-D O matkobosko... Co za zygzaki, co za siniaki! Stay safe, ludki, szczególnie jak macie styczność po raz pierwszy lub po dłuuuuugim czasie z wyższymi dawkami.

Trzymało bardzo długo, a co ciekawe, dla mnie prega była zawsze (jak kiedyś brałam średnio 450mg) taka "w tle". To tutaj tła się trzymałam jak wracałam, ławek, poręczy. %-D Ale człowiek i tak z tego się zaśmiewa, niesamowite.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 17 / / 0
Hehe, fajnie to opisałaś @Jamedris ;)
Ja właśnie przez pierwsze dni miałam podobny efekt, tyle, że kurna, przy najmniejszej dawce. Ekonomicznie ;) I mnie akurat nie było wesoło, bo chorobę lokomocyjną mam, nigdy nie lubiłam karuzel 😂 A po tygodniu te fale tsunami, które mnie unosiły zamknęły się w skorupce orzecha i rozsadzają mózg ciśnieniem 🙃
  • 56 / 13 / 0
Poszło 750mg przed 13, przed chwilą dorzuciłem do 825mg. Czekam.
A, mam w sobie klony, kreske fety i inne leki nie bed ewymieniac zeby ktos sie nie sugerowal, jak przezyje a ktos bedzie chcial wiedziec to sie dowie.

Słysałem, że jak sie wezmie jakas dawke to caly nastepny dzien jest faza. Miał ktos z was tak?
I kiey i to w koncu wejdzie...Jebie moze, byłoby fajnie.
Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.