4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
no jak się ma euforie 10 godzin to przeważnie pamięta się parę momentów.. wieczór na MDMA też mija w pare minut a trwa czasem po 7h ;)
  • 161 / 2 / 0
i stąd ten niedosyt jak tylko dochodze do siebie po takim wieczorze to nasuwają się myśli że to za krótko było (pomimo że trwało np.10 albo i 16godzin) że powinienem lepiej korzystac z tego itp. Jak kac moralny mija pozostają tylko wspomnienia z rozpływania się w euforii...ach te uzależnienie
  • 9 / / 0
czy jeżeli teraz dopalaczę będą wysyłane z Czech , to będą na mefedronie ? może mace o tym jakieś informacje? ;-)
  • 2814 / 14 / 0
Nie, gdyż dalej jest to nielegalne, bo mefedron w Polsce znajduje się w załączniku do ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Juz nawet mamy piosenki o mefedronie ;P...

http://tekstyhh.pl/index.php/Slon/Mikse ... -Koni.html 2 zwrotka 1 linijka...
Jadę jak OC, pukam w łeb jak Mefedron
  • 627 / 7 / 0
martaa pisze:
czy jeżeli teraz dopalaczę będą wysyłane z Czech , to będą na mefedronie ? może mace o tym jakieś informacje? ;-)
na substytutach mefedronu wciskanych jako mefedron.
  • 481 / 5 / 0
martaa kup sobie słoik nutelli a nie narkotyki :cheesy:
  • 161 / 2 / 0
mijają 4 tyg od ostatniej kreski. Wspomnienia są i pewnie dluższy czas zostana ale nie są już takie natarczywe. P.s i katar wreszcie zniknąl ;-)
  • 2775 / 39 / 0
Za 3 miesiące Ci się przypomni i poczujesz ciśnienie porównywalne do tego po zejściu ostatniej kreski;]
Bądź twardy, mi już w większości przeszło (ostatni raz wąchałem w lipcu)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
a ja już z tego co pamiętam 9 dzień bez narkotyków :cheesy: ale ale,już mi się wspomnienia przypominają i te wszystkie mefedronowe maratony...tydzień jak jedna doba,zabawa w boga,czym byliśmy ? linią na monitorze,to miało nas w garści...nikt nie dostrzegł przepaści :wall: szybciej,więcej,krok po kroku do zapaści %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.