Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4900 / 854 / 0
Przypomnę Ci że zjadłeś nie dawno 2g mdma. Moze dlatego. Nie myśl sobie że Cię teraz atakuje, po prostu przypominam Ci że to w ten sposob mogło Ci się odbic na zdrowiu.
  • 446 / 94 / 0
2g MDMA całkiem niedawno to raz, a dwa że 450mg pregabaliny to samo w sobie w pewnym sensie lekkie odrealnienie.
Nie dziwię się, że lęki podbiło, a lekki zez to też nic dziwnego w tym przypadku.
  • 3406 / 534 / 0
Już mi całkiem mineło, ale dzięki za posty.

Na pewno 2g MDMA coś zrobiło, dodam że słabo działa tramal od tego czasu pixów.

Nie no tak poważnie to wszyscy macie rację, ale ja siebie też nie obwiniam jakoś mocno bo jak wrzuciłem 2 pierwsze pixy to wiadomo że już kieruje tobą dana substancja, a jebane mdma ma ogromny jak sami wiecie wurzut serotoniny i duży spadek.

No taki jestem, generalnie to stimy i eufo odstawiłem sam i nie brałem ok 2 lat (poza kilkoma wyskokami gdzieś z ziomkiem na mieście), no i kurwa zaś dostałem akurat ja przez przypadek tego jakby gratisa i chciałem sobie to sprzedać na mieście a sobie zostawić 2 sztuki, no ale jak rozpocząłem wrzutki to poszło wszystko, nie potrafie w ogole myśleć jak jestem naładowany stimem albo eufo, dlatego to rzuciłem.

No ale stało się jak się stało.

Mam jeszcze 4 szt 75 mg pregabaliny to rano wrzuce sobie tylko 2 szt.

A tak to ogólnie dochodze do siebie. No ale szkoda tego wybryku bo wcześniej czułem się znacznie lepiej, a teraz na pewno popaliłem ostro rec. serotoninowy, bo ogólnie lekko inaczej odbieram rzeczywistość, ale to przejdzie bo zawsze tak miałem.

Dobra no nie ma co pisać, na pewno za duża teraz dawka pregabaliny na obecny mój mózg, musze zwolnić.

Jeszcze raz dzięki i przepraszam osoby które uraziłem, w tym @Fatmorgan itp.

Po prostu popierdoliło mi się w głowie przez ten wybryk, ale dam radę i znowu będę empatyczny jak kiedyś.

pozdro ;) jutro postaram się dać plusiki odpowiednim osobom jak będę na kompie ; ) Mam nadzieje, że dojdzie do dobrych relacji ; )

sorka za lekki offtop.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 554 / 138 / 0
Co mam mówić psychiatrze, żeby dodał mi pregabaline do paroksetyny. Paroksetyna oddaliła myślenie o problemach, ale ataki lękowe w postaci drżenia mam jeszcze i myślałem dodać prege do tego, ale psychiatra zawsze kazał mi czekać na sprawdzenie paroksetyny.
  • 5 / 2 / 0
Proste: odczuwasz lęk sam nie wiesz przed czym konkretnie, głównie w autobusie czy tramwaju, a nie chcesz uzależnić się od benzodiazepin.
Ja dostałem Pregabalin Mylan 150mg 1-0-1 na odstawienie Clonazepamu i za 1wszym razem byłem miło porobiony wtedy nie jadłem benzo jakieś 5 dni i stan porownalbym do GBL/ALKO/ZOLPI... Coś pomiędzy. Później zjadłem do klonów i efekt nie był tak mocny, ale belkotalem, kręciło mi się w głowie i bylem wesolkowaty i skolowany. Teraz myślę czy by nie wrzucić do 200ml metadonu i 14mg Clonazepamu... :tabletki: :mniam: :mniam: :mniam:
Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life
Because a mainline into my vein
Leads to a center in my head
And then I'm better off than dead :strzykawka: :hel:
  • 963 / 17 / 0
Odstawiam seronil ponieważ ani aktywizuje nasila leki pregabalin stosuje w dawce 225mg jaki lek mógłbym dołożyć do prega przeciwlekowy mam jeszcze jedno pytanie czy prega może wykazywać skutki uboczne takie jak stan podgorączkowy bo w ulotce jest napisana gorączka
  • 554 / 138 / 0
Dobra, dobra tylko ja nie mam benzo., przepisuje mi paroksetyne, a pregi nie chce, żeby nie mieszać w lekach, bo nie wiadomo, czy sama paroksetyna nie wystarczy. A są jakieś różnice w tych firmach produkujących prege?
  • 1100 / 273 / 0
16 marca 2020pauleta1987 pisze:
czy prega może wykazywać skutki uboczne takie jak stan podgorączkowy bo w ulotce jest napisana gorączka
no, skoro w ulotce jest napisane, to chyba może, nieprawdaż? będziesz tu całą ulotkę weryfikował?
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 963 / 17 / 0
Chodzi od momentu brania prega mam stany podgaroczkowe
  • 167 / 14 / 0
Rozkładam ręce i pier*ole więcej próbowania pregabaliny w sposób inny niż terapeutyczny/jako dodatek do kody. Nie wiem gdzie wy widzicie te efekty podobne do mdma, jakieś pobudzenia.
Wszamałem 1800mg + 3 energole 48mg/100ml, przy tolerce około 600-900mg dziennie(różnie, zależy od mojego upodobania). Nic. Tylko drżenie rąk po paru godzinach. Zmarnowany cały liść..
Dziś tylko 150mg. Po roku szamania codziennie żadnych skrętów. To również beka, bo niektórzy tutaj "umierają" na skręcie??
+ciekawe, że przy dxm+kodzie mocno podbija mi efekty dawka 450mg.
Uwaga! Użytkownik januszpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.