4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
Ja mam do was pytanie dotyczące pewnego momentu fazy. Mianowicie w trakcie sesji często ale nie za każdym razem mam moment takiego maxymalnego rozleniwienia, tzn. faza, przyjemnośc itd wszystko na miejscu ale strasznie rozleniwiony jestem że nawet niechce mi sie ruszyc. Też tak macie?
  • 3 / / 0
no cóż, mef znika z pl a szkoda. Kurcze ze tez przed zakazaniem tego srodka nie sprawiłem sobie wiekszej ilosci tego na własny uzytek ;/ Teraz tylko pozostaje żałować! Ni ma nigdzie :P
  • 6 / / 0
Kontakt z mefem miałem jedynie za czasów jego legalności. Przyjmowałem w postaci kokolino exclusive 0,25g na raz. Załączało się,,jesteś Bogiem". Wczoraj postanowiłem sobie przypomnieć jak to jest. Kupiłem 1g mefa. Śnieżno biały wyglądał jak cukier puder, bez zapachu. Kokolino śmierdziało tak że jak już otwarłem pudełko to mnie krzywiło, natomiast ten był bezzapachowy. Wciągłem 0,25g z myślą że mnie porobi i to był największy wałek jakiego mogłem kupić. Czekam aż się załaduje (kokolino 0,25g na raz załadowało się już w momencie wyjścia z samochodu zaraz po sniffie). Mija 10 min a tu nic. Wciągłem resztę i dalej dupa. W Polsce mefa już nie kupię, pozostaje wyjazd do Czech tylko jak rozpoznać wałka a jak pierwyj sort ?
  • 4 / 1 / 0
Witam.
Jakiś czas temu zamówiłem mefedron z pewnej strony i po użyciu jego były takie efekty:
- Odczucie że wszystko szybko się dzieje
- Lekki nie ogar
- Energia

Nie było żadnego słowotoku,uczucia empatii i otwarcia się dla ludzi.
200mg przyjełem do nosa i te wszystkie efekty trwały jakieś 25min
Dodam iż to był mój pierwszy kontakt z tą substancją i chcę się upewnić czy to był na pewno mefedron?
"Głupi ten co głupio robi" - Forrest Gump
"Człowiek traci grunt pod nogami, kiedy traci ochotę do śmiechu." - Lot nad Kukułczym Gniazdem
  • 1558 / 18 / 0
też tak mamymy
  • 1179 / 9 / 0
Ja czegoś takiego nie pamiętam... :huh:
  • 481 / 5 / 0
ja się tak po 2 doby rozlewałem w fotelu %-D
  • 627 / 7 / 0
Blefujesz pisze:
radzi sobie za bardzo dobrze, i jest go w chuj
we Wrocławiu mniam, jest sporo. jak w Wawie i Poznaniu bo bywam?
  • 1558 / 18 / 0
ja wiem że tereny zabrze/gliwice/chorzów/katowice jest ok wszystko ;) duże ilości i małe, a paranoją jest to że wszyscy mówią że walą "MDMA" hehe ale mam beke
  • 355 / / 0
pillmann pisze:
jak w Wawie i Poznaniu bo bywam?
dołączam sie do pytania, stęsknilem sie za nim
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.