Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli w blistrze, to już zdecydowanie trudniej (ale nadal wykonalne).
A jeśli działanie to samo, a wygląd inny, to to tramc przecież...
Chyba, że chodzi Ci o syntezowanego gdzieś nielegalnie.
Ja juz jestem pewien ze jestem wlasnie w posiadaniu podrobionego tramca.. spotkaliscie sie kiedys z 100mg retardy w kapsulkach (w srodku granulki)?? firmy nie podam bo nie wolno chyba ;-)
Zamówiłem w tych dwóch aptekach, w jednej zamówienie miało nie dojść (o 9:00 już wiedzieli), w drugiej zamiast o 9:00-9:30 powiedziano mi, że "dopiero koło 16 będzie jeśli dojdzie".
Wydałem ostatnie pieniądze (nie licząc tych 30zł zatrzymanych na tramca) na bilet do obcego miasta - w moim farmaceuci, jak wspominałem są podejrzliwi, bo złapali już kogoś kto robił podróbki, tyle, że na Relanium.
Do miasta pojechałem w sprawie rozmowy o pracę, ale zgięty, po dłuuuugim czasie kodzenia nie byłem w stanie nawet się wyprostować, co dopiero przeprowadzić sensowną rozmowę. Mogłem kupić 3-4 paki Thio, ale zabiłoby to głód na krótki czas, więc chodziłem po całym mieście i nawet tam gdzie były kamery w końcu zacząłem zaglądać.
Dopiero 21 apteka (liczyłem) okazała się tak dobrze zaopatrzoną, że mieli na stanie jedno pudełko. Gościu zza lady zeskanował kod, później go przepisał (to może znaczyć, że niedokładnie mu się wydrukowała i jest to fake?) - chodzi o numer recepty. I po jakichś dwóch minutach pisania na klawiaturze i minucie na zapleczu przyszedł i dopiero wtedy się wyluzowałem - zapytał czy płacę gotówką, czy kartą..
Tak więc, te kilka godzin szukałem apteki z tramcem 96 (nieliczne miały w takiej formie, lecz malutkie opakowania z tego co usłyszałem od niektórych pracowników aptek), a okazało się, że śmiało mogłem pojechać pociągiem dwie i pół godziny później, zaoszczędzić czas na chodzeniu po aptekach, bo ta apteka znajdowała się dwa budynki dalej od tego w którym mam nadzieję, będę pracował. Zażyłem 300, po 15 minutach 100, żeby ładnie "podskoczyło", wcześniej biorąc depakinę 500, by znów nie dostać ataku epileptycznego. Po kilkudziesięciu minutach wybiła godzina mojego spotkania, więc wesoły, wyluzowany, jeszcze przed noddingiem przeszedłem razem z 4 innymi osobami z 42 na etap szkolenia przed samą pracą.
Cool story Bro!
adamon sr jest w kapsulkach o spowolnionym uwalnianiu i właśnie są w środku takie granulki
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.