Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 12689 / 2456 / 0
^
Xanax 2mg - piękny widok : ) Szkoda, że to wynalazek szatana.
  • 2116 / 631 / 0
13 lipca 2017popjerdol222 pisze:
Moze koledze sie machnely cyferki. Jak cos wrzucam legitne u94, prosto z apteki.

[ external image ]
[ external image ]
Mój błąd (i jeszcze spieprzył się hosting tamtego zdjęcia, echh), przyznam się, bo to rzadka rzecz w internecie. ;-) W życiu nie kupowałam "barów", zawsze zamieniałam sobie na dwa słoiczki z miligramowym Alproxem. Człowiek uczy się przez całe życie, dzięki za karteczkę z dedykacją. :heart: %-D

Z ciekawostek dodam, że na cebulce dostępne są m.in. 5-6mg paseczki w żółtym kolorze, banana bars, przynajmniej kiedyś były obecne niestandardowe dawki. To dopiero muszą być upierdalacze oraz czynniki nabijające wiele kartotek policyjnych w ciekawe opowiastki, zwłaszcza w ju es ej, gdzie głowy mają raczej słabe nawet do sizzurpu. ;]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 270 / 13 / 0
Jeszcze raz podkreslam ze to te tabletki ktore posiada popjerdol, z naszych aptek. Informacja o oksykodonie czy opioidzie Ulce to totalny bullshit :D luzik
A ciekawi mnie cos jeszcze. Dlaczego przy okazjonalnym uzywaniu po wrzuceniu np.1mg xanaxu robie sie bardziej wybuchowy i agresywny!!?? yyy, nie czuje zadnego relaxu czy chillu napewno...
Ps.tak, zamienilem obie cyferki w zapytaniu
Ps.2. Czy alpra wplywa na dzialanie trawki? Normalnie po bacie trzyma mnie troche, a gdy pale po wrzuceniu X to jakos tak mizerniej
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2017 przez thcon22, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3244 / 553 / 0
Może niedoćpanie po prostu :)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 270 / 13 / 0
Taa a gówno w dupie czasem chlupie :D nieee nie jestem taki ćpunek, 'ziomek';) klon 1mg i zadnych odczuc negatywnych, relanium 5-10mg i nawet humor troszke lepszy. A przy xanaxie wszystko mnie latwiej wkurwia i jestem wybuchowy :D moze to oznaka ze zamiast jedynki powinienem wrzucić 4 :D agresorek jak po vódzitsu
  • 987 / 38 / 0
Chłopaki i Dziewczyny! Powiedzcie mi jedno, problem ma się następująco:
Ostatni miesiąc brałem alprazolam doraźnie, w ciągu owego miesiąca poszło mi 45mg (paczka afobamu 0,5mg oraz słoiczek alproxu 1mg). W tym miesiącu biorę codziennie 2mg alprazolamu (Xanax 2x1mg). Paczka mi się już kończy. W międzyczasie dojadłem 28 klonów 2mg.
I teraz mam pytanie. Jak odstawię nagle to nic mi się nie stanie? Nie czuję uzależnienia psychicznego, jednak biorę benzo już 2 miesiące. Dużo nie wziąłem, bo łącznie coś około 75mg alpry i 56mg klona jak dobrze liczę. Wcześniej benzo nie brałem. Redukować dawki i schodzić powoli? Czy mogę sobie bez obaw od tak odstawić? Mam jeszcze jeden słoiczek Alproxu na czarną godzinę :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 43 / 0
Skoro regularnie przyjmujesz benzo to na pewno rozwijasz uzależnienie fizyczne. Konsekwencje były już określane. Mimo wszystko co organizm to inny organizm (mówię w kontekście człowieka) , tacy sami a jednak inni.
--
Mając apteczkę w postaci słoiczka Alproxu na czarną godzinę, to możesz spróbować odstawić "od tak" jak prysnąć palcem, przecież w razie niepowodzeń masz do dyspozycji Alprox. Jak się okaże, że nie potrzebujesz stopniowego schodzenia z dawek - to się ciesz i raduj!
Jeżeli będzie inaczej to masz tzw. "słoiczek" i sobie redukujesz + pozyskujesz jakieś BZD o długim czasie półtrwania... i redukujesz. A to oznaczałoby, że jesteś jak "tańczący na linie nad przepaścią" - oczywiście przepaścią rozumianą jako uzależnienie. Jak zaczniesz w tą przepaść wpadać, to zawsze masz jeszcze dwie ręce, żeby użyć ich do chwycenia za linę (czyt. dowolnie).
  • 1345 / 147 / 8
@dextem ja myślę że za krótko i tak stosujesz alprę. odstawisz w 3 dni z małymi problemami. nie martw się raczej telepanie ci nie grozi.
możesz odstawiać metodą cold turkey śmiało IMO.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 987 / 38 / 0
Dzięki chłopaki! :) Dzisiaj wezmę na noc ostatnią tabletkę Xanaxu, która mi została, a słoiczek alproxu zostawię sobie na gorsze dni, ewentualnie na jakieś tam sporadyczne miksy :)
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
Ja się przedwczoraj pożegnałem z Xanaxem (posiadam jeszcze całą pakę więc miło %-D ), pogorszenie stanu zdrowia (różne czynniki), trochę się cieszę, że dostałem inne benzo, ale będę pamiętał te "dwie tabsy jak Wilk" z rana i do pracy miały w sobie urok i efekt też.

Obecnie odpoczynek i urlop.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Zablokowany
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.