Xanax 2mg - piękny widok : ) Szkoda, że to wynalazek szatana.
13 lipca 2017popjerdol222 pisze: Moze koledze sie machnely cyferki. Jak cos wrzucam legitne u94, prosto z apteki.
[ external image ]
[ external image ]
Z ciekawostek dodam, że na cebulce dostępne są m.in. 5-6mg paseczki w żółtym kolorze, banana bars, przynajmniej kiedyś były obecne niestandardowe dawki. To dopiero muszą być upierdalacze oraz czynniki nabijające wiele kartotek policyjnych w ciekawe opowiastki, zwłaszcza w ju es ej, gdzie głowy mają raczej słabe nawet do sizzurpu. ;]
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A ciekawi mnie cos jeszcze. Dlaczego przy okazjonalnym uzywaniu po wrzuceniu np.1mg xanaxu robie sie bardziej wybuchowy i agresywny!!?? yyy, nie czuje zadnego relaxu czy chillu napewno...
Ps.tak, zamienilem obie cyferki w zapytaniu
Ps.2. Czy alpra wplywa na dzialanie trawki? Normalnie po bacie trzyma mnie troche, a gdy pale po wrzuceniu X to jakos tak mizerniej
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ostatni miesiąc brałem alprazolam doraźnie, w ciągu owego miesiąca poszło mi 45mg (paczka afobamu 0,5mg oraz słoiczek alproxu 1mg). W tym miesiącu biorę codziennie 2mg alprazolamu (Xanax 2x1mg). Paczka mi się już kończy. W międzyczasie dojadłem 28 klonów 2mg.
I teraz mam pytanie. Jak odstawię nagle to nic mi się nie stanie? Nie czuję uzależnienia psychicznego, jednak biorę benzo już 2 miesiące. Dużo nie wziąłem, bo łącznie coś około 75mg alpry i 56mg klona jak dobrze liczę. Wcześniej benzo nie brałem. Redukować dawki i schodzić powoli? Czy mogę sobie bez obaw od tak odstawić? Mam jeszcze jeden słoiczek Alproxu na czarną godzinę :)
--
Mając apteczkę w postaci słoiczka Alproxu na czarną godzinę, to możesz spróbować odstawić "od tak" jak prysnąć palcem, przecież w razie niepowodzeń masz do dyspozycji Alprox. Jak się okaże, że nie potrzebujesz stopniowego schodzenia z dawek - to się ciesz i raduj!
Jeżeli będzie inaczej to masz tzw. "słoiczek" i sobie redukujesz + pozyskujesz jakieś BZD o długim czasie półtrwania... i redukujesz. A to oznaczałoby, że jesteś jak "tańczący na linie nad przepaścią" - oczywiście przepaścią rozumianą jako uzależnienie. Jak zaczniesz w tą przepaść wpadać, to zawsze masz jeszcze dwie ręce, żeby użyć ich do chwycenia za linę (czyt. dowolnie).
możesz odstawiać metodą cold turkey śmiało IMO.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Obecnie odpoczynek i urlop.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.