Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Rozpuszcza się natomiast prawie wszystko (poprzedni zostawiał MNÓSTWO brązowoczarnych paprochów, które obklejały cały filtr i łyżkę, na której zawsze gotuję) na kolor sików, ale takich trzymanych całą noc, takie pierwsze sikanko - ciemnożółte. :D I nie trzeba dużo kwasu sypać/lać, bo widać na pierwszy rzut oka, że ładnie się będzie z tym pracowało. O, takie coś mogłabym dostawać zawsze.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
podbijam. Ja z ziomkiem oboje po jasnym prochu czujemy się źle, mdli nas, czujemy że mamy ciężko na żołądku i generalnie całodniowe uczucie jakby strucia żołądkowego. Masakra.
Ja miałem to ZAWSZE kiedy wpadał mi w łapki jasny brown. Tak naprawdę jasny kiedy nie robił mi źle trafił mi się może 3 razy. Ostatnio miałem jasny również proch, który był jakiś inny niż ten który wjeżdżał na żołądek. Po pierwsze mniej intensywny w zapachu od tego makabrycznego a po drugie, jakby mocniej robił. Ćpana ta sama ilość. No i ponownie wpadł mi ten lepszy-jasny a kiedy czekałem na niego, to się prawie że modliłem żeby to był dobry co kilka dni temu a nie ten chujowo wjeżdżający na żołądek co tydzień temu.
Także taaak... Nie ja jeden to zauważyłem i nic mi się nie wydaje.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Cw to 0,20 i tak bylo od zawsze. Zawsze dwie setki to byla cw. Jak swiat swiatem w stolicy.
A realnie od 0,18 do 0,20.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.