Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Rozpuszcza się natomiast prawie wszystko (poprzedni zostawiał MNÓSTWO brązowoczarnych paprochów, które obklejały cały filtr i łyżkę, na której zawsze gotuję) na kolor sików, ale takich trzymanych całą noc, takie pierwsze sikanko - ciemnożółte. :D I nie trzeba dużo kwasu sypać/lać, bo widać na pierwszy rzut oka, że ładnie się będzie z tym pracowało. O, takie coś mogłabym dostawać zawsze.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
podbijam. Ja z ziomkiem oboje po jasnym prochu czujemy się źle, mdli nas, czujemy że mamy ciężko na żołądku i generalnie całodniowe uczucie jakby strucia żołądkowego. Masakra.
Ja miałem to ZAWSZE kiedy wpadał mi w łapki jasny brown. Tak naprawdę jasny kiedy nie robił mi źle trafił mi się może 3 razy. Ostatnio miałem jasny również proch, który był jakiś inny niż ten który wjeżdżał na żołądek. Po pierwsze mniej intensywny w zapachu od tego makabrycznego a po drugie, jakby mocniej robił. Ćpana ta sama ilość. No i ponownie wpadł mi ten lepszy-jasny a kiedy czekałem na niego, to się prawie że modliłem żeby to był dobry co kilka dni temu a nie ten chujowo wjeżdżający na żołądek co tydzień temu.
Także taaak... Nie ja jeden to zauważyłem i nic mi się nie wydaje.
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Cw to 0,20 i tak bylo od zawsze. Zawsze dwie setki to byla cw. Jak swiat swiatem w stolicy.
A realnie od 0,18 do 0,20.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.