https://twitter.com/TheNewImpostor/stat ... 4404537344
btw: Kratom jest cały czas legalny tak samo jak większość etno
Najbardziej szkoda mi szałwi (której i tak nie palę) _ w sumie całej etno (dla zasady) i łatwego benzo. Rc w większosci i tak nieciekawe zostało.
Ciekawe co przejdzie do darknetu i jak wpłynie to na cenę.
Z drugiej strony od sprzedawców etno, każdy potwierdził że ta ustawa nie będzie ich dotyczyć. Więc sam już nie wiem jak to jest. Jak vendor napisał, trzeba czekać na home office i bliżej mi teoria w ogóle oddalenia tej ustawy co by było zbawieniem.
Mój scenariusz jest taki, że pierw przesuną do maja bądź października a później zostawią do prac na następny rok i tak to RC sobie będzie wisiało i oby.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Ban of all legal and herbal highs April 2016 – The new psychoactive substances bill
As many of you might be aware there has been a bill passing through UK parliament regarding the sale of so called ‘legal highs’
The bill (the New Psychoactive Substances Bill) will make illegal the sale of any product that has a psychoactive effect.
There are some exemptions to this such as Caffeine, Alcohol and Tobacco but it seems that everything from Salvia Divinorum to Herbal Incense Blends will be included and will become illegal to sell.
It is our understanding that the NPS bill will become law from April the 1st 2016 so we will be ceasing the sale of the following products from the 30th April:
http://salviaonline.co.uk/salvia-divinorum/
http://salviaonline.co.uk/incense-blends/
http://salviaonline.co.uk/herbal-goods/
http://salviaonline.co.uk/magic-mushroo ... mushrooms/
We don’t believe the possession of Psychoactive products will be illegal from the 1st of April but you would need to check the laws carefully yourself if you are ordering and planning to have items in your possession after this date.
We have been trading in Salvia and other products since 2001 and we would like to thank you for your custom over the years
We will try and mantain good stock levels up until the new Bill becomes law but many suppliers are runnign odnw there product lines now so wei would advise stocking up as soon as possible
Many thanks
The Salviaonline team
Sam spanikowałem, ale mój vendor mnie uspokoił że temat jest gorący i na dniach musi się ktoś wypowiedzieć z home office, wtedy się zacznie albo będzie laba.
Bit of a strange one this,
We are hearing rumblings from within the home office than the much publicised psychoactive substances act that was due to come in to force on 6th April, which would have forced us to close on 4th April has been delayed for at least a month and now the month of October has been mentioned.
This is not 100% at the moment and we will update you as soon as we know ourselves.
Nie dzieje się dobrze w UK
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Odeszła skalana !
Odeszła skalana !
Panowie i Panie z UK, schodzimy do podziemia. Jak zwykle musiało tu się wszystko zacząć i skończyć. Trzymam kciuki na odrzucenie ustawy, ale jest tak samo realna jak poz0stanie Anglii w UE ( szkocja stawia granice xD) Gdzie w życiu ćpuna się nie śniiło T. May nam wydymała w dwie strony. nie kupujcie!!!!! nie!!!!!.
poszukuję rąk i umysłów do pisania.
Tak jak ta dziwka żelazna dama rozjebje wszystko.
Nie obrażam kobiet, tylko popizdówki.
Odeszła skalana !
Odeszła skalana !
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.