Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Ps. Umoralnianie i ciągle zaczepki jaki to ja nie jestem przetyrany są kompletnie nie na miejscu bo w przeciwieństwie do jegomościa zapierdalam w pracy jak osioł, a alfy nie walilem 3 miesiące. Za to on nie wie co pisze (Nie pamięta, udaje) siedzi na jakimś zasiłku i wali halniaki i się sra do ludzi z racji czego, że jestem nowy? Czy że miałem jakiś czas temu epizod z alfa i mi kory wyjebalo (chyba jak kazdemu). Liczę że ktoś przyjrzy się temu Panu. Peace
Jeszcze tekst, że jak się odwołam to dostanę perma, a tak to odbanuje mnie za tydzień XD
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2026 przez Abstynecjaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 224 / 12 / 0
02 kwietnia 2026Abstynecjaxx pisze:
Siemanko. Z góry proszę o przeniesienie mojego wątku do działu dedykowanego jeśli ten jest zły.
Wracając do tematu, dostalem bana właściwie nie wiem za co, nie podałem nazwy sklepu, nie proponowałem nikomu żadnej wymiany, sprzedaż etc. Nic nie sugerowałem o jakimkolwiek handlu.
A user @amf który pełni funkcję moda na czacie wstawił mi bana za w/w wykroczenie. Uważam, że dał go bezpodstawnie. Zamieszczam screeny, dzięki którym wyłapałem w/w bana, proszę o jakiekolwiek wyjaśnienie.
teleport do wlasciwego watku /mx
Sprawdziłem dokładnie logi i rzeczywiście złamałeś regulamin, a dokładnie punkt 3 podpunkt b. Ewidentnie go złamałeś i jeszcze sam wysyłasz w screenach potwierdzenie, że go złamałeś. Ban na tydzień.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.