Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Jeszcze tekst, że jak się odwołam to dostanę perma, a tak to odbanuje mnie za tydzień XD
02 kwietnia 2026Abstynecjaxx pisze: Siemanko. Z góry proszę o przeniesienie mojego wątku do działu dedykowanego jeśli ten jest zły.
Wracając do tematu, dostalem bana właściwie nie wiem za co, nie podałem nazwy sklepu, nie proponowałem nikomu żadnej wymiany, sprzedaż etc. Nic nie sugerowałem o jakimkolwiek handlu.
A user @amf który pełni funkcję moda na czacie wstawił mi bana za w/w wykroczenie. Uważam, że dał go bezpodstawnie. Zamieszczam screeny, dzięki którym wyłapałem w/w bana, proszę o jakiekolwiek wyjaśnienie.
teleport do wlasciwego watku /mx
Dodaj tylko proszę, że piszesz w sprawie konta na czacie, a nie na forum. Po prostu, żeby nie było niedomówień i niepotrzebnego oczekiwania na wymianę pomiędzy mailami. Taki zabieg pozwoli skracać czasem nawet czas oczekiwania o dzień! :)
Zdrowia!
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.