Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 3 / 0
piracetam 3x1200mg/dzień
wenlafaksyna 2x75mg/dzień
w przyszłości możliwe zwiększenie dawkowania powyższych

oraz
metylofenidat (medikinet) 20-80mg/parę razy w tygodniu, jak nie muszę to nie biorę

co złego może z tego wyniknąć?
  • 3455 / 556 / 2
Wenlafaksyna zwiększona i metylofenidat hmmm dziurawe serce ale ta przypadłość się raczej latami niczym nie objawia więc możesz walić śmiało, tylko jak zwiększysz wenlę to ciśnienie tętnicze krwi może Ci skakać i będziesz miewać duszności z atakami złego zamopodżudzia.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 140 / 0
@Mefistofeles1945
przecież to nie są kosmiczne dawki
a z tym ciśnieniem to wszystko zależy od jednosti.
ja mam 450mg i nic sie mi nie dzieje.
@variable
moim zdaniem raczej nie masz sie tym martwić.
No ale mam mniej nabitych postów i świeże konto to pewnie moje zdanie sie nie liczy
  • 79 / 3 / 0
@5matrix 450mg czego? Wenlafaksyny?

@Mefistofeles1945
dzięki
ciśnienie to oczywista, nawet przy leczeniu tylko wenlą
ale chodziło mi bardziej o korelacje tych trzech leków i czy taki set ma rację bytu, czy przedobrzę i przegrzeje mi styki
  • 287 / 140 / 0
@variable
Tak. Biore 450 wenli 120 duloksetyny i 20mg worioksetyny
żadnych styków Ci nie przepali
  • 79 / 3 / 0
Brzmi karkołomnie xd

sorry za offtop, podtrzymuję swoje zapytanie
10 kwietnia 2023variable pisze:
piracetam 3x1200mg/dzień
wenlafaksyna 2x75mg/dzień
w przyszłości możliwe zwiększenie dawkowania powyższych

oraz
metylofenidat (medikinet) 20-80mg/parę razy w tygodniu
  • 287 / 140 / 0
@variable
owszem do tego 450 bupropion i 80/100 metylofenidat

mój mix mógłby kogoś zabić, nie polecam go tylko napisałem co biorę
powodzonka
  • 21 / 1 / 0
Hejka wam, niedługo mam maturę. uczę się i jest całkiem nieźle ale chciałbym jeszcze podkręcić tempo. Aktualnie przyjmuję 4800 Piracetamu, CPD Cholina 200/300 i 25 vinoceptyny. Chciałbym jeszcze coś dorzucić, macie jakiś konkrenty nootrop który mógłbym dorzucić do miksu? Taki który mnie nie rozproszy a podciągnie ten mix? Też co sądzicie na wejście 7000 Piracetamu? Będzie już za dużo?
  • 3455 / 556 / 2
Nic nie dokładaj: nadmiar tabletek może zadziałać nasennie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1007 / 273 / 0
Uwaga - przewrotne pytanko.

Czy dałoby się aromatyzować nootropki? xD Taki mi pomysł przyszedł do głowy, żeby dodać do sunifiramu aromatu wiśniowego, byłaby cherry coco jak w kij dmuchał xD Ja przyjmuję noskiem, to by mnie to jarało bardzo. A do ketonów nie chcę wracać.

Jakie proporcje aromatu na gram produktu?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.