Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 397 / 3 / 0
Ooooo to masz chyba jak ja :D W takim razie jakie proporcje byś polecił? Po dłuższym zastanowieniu, wybrałem jednak, że zrobię miks tylko dwóch substancji i będą to BB-22 i STS-135. Ile takiego miksa na 50g podkładu byś proponował?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
No sts i bb to dobry wybór :) Nie powiem ile dokładnie bo nie wiem nie testowałem samych tych dwóch ale zależne to od podkładu jak się pali itp. Ale z wiedzy zebranej tu i nie tylko bym radził
1,5-2 sts i 1-1,5 bb ale pytaj bardziej doświadczonych :P
  • 397 / 3 / 0
Właśnie chyba mniej doświadczonych :D Ja mam tolerkę prawie zerową, przygoda z kanna od miesiąca czy dwóch ;)
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Co polecacie do miksu: AB-FUBINACA + BB-22 zamiast STS-135? i jakie proporcję?
Sts chyba zdelegalizowali albo chuj wi bo ma go już nie być...
  • 66 / / 0
Ziomale co będzie działało na pobudzenie a tym bardziej na śmiechawę zamiast STS?
  • 66 / / 0
UR-144 czy AKB48?
do wyboru mam:
AB-F, BB-22, i te dwa co wyżej :P
i w jakim stosunku na 50 podkładu #

Proszę o szybką odpowiedź :)
  • 397 / 3 / 0
Williamsik pisze:
Sts chyba zdelegalizowali albo chuj wi bo ma go już nie być...
To by chyba znaczyło, że weszła cała nowa ustawa i zdelegalizowali przy okazji sporo innych rzeczy.
  • 3959 / 148 / 0
Williamsik pisze:
UR-144 czy akb48?
do wyboru mam:
AB-F, BB-22, i te dwa co wyżej :P
i w jakim stosunku na 50 podkładu #

Proszę o szybką odpowiedź :)
ja bym dodal ur144
  • 99 / / 0
nowy projekt na mieszanke a'la THC :D
2g AB-PINACA+ 2g UR-144+ 2g akb-48+ 2g BB-22 na 100g podkladu typu fejkhak.
Co wy na to? nie jestem pewien do porporji ab-pinaci, bo kiedys poszlo tylko wapo nie okreslonej ilosci, bez skali. I Ciekawi mnie czy nie za mało UR-144 i akb-48 w tym miksie, śa to najslabsze kanna z tej mieszanki i boje sie troche ze nie dokonca bedzie je dobrze czuc. nigdy nie probowalem akb-48, ale z opinni, do takowej wlasnie mieszanki powinien pasowac.
I jak myslicie co z mocą? IMO mysle ze bedzie w sam raz, czyli srednio-mocne dla szczurów z małą, lecz nie zerowa tolerką
  • 3959 / 148 / 0
IMO ur wcale nie jest najslabszy z nich, moim zdaniem jest mocniejszy od akb.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.