Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
A jak w tym miksie z dorzucaniem? Warto czy strata materiału? Jakieś pomysłu jak utrzymać ten stan?
  • 1360 / 179 / 0
Imo nie ma alternatywy dla mefa. Jak i nie ma odpowiednika rownie mocnego co nawet domowej roboty kot. metylon ban, pent na liscie. Wszystko znowu co dziala mocno zaraz bana dostaje, ciekawe skad wiedza jak co dziala i kiedy zbanowac.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 83 / 1 / 0
dziwi mnie ze tyle osob mowi o pentedronie - co prawda w polaczeniu z 3-MMC ale nie lepiej bufedron łaczyc z tym 3-MMC?
zaznaczam nie mialam doswiadczenia z b-k wiec tolerancji brak :)
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
Jak dla mnie buf nie daje takiego rush'a jak pent. Jest bardziej na ogar i gadkę, a nie dopaminowego kopa w zad.
delikatny jestem na zwale.
  • 41 / 2 / 0
na ta chwile dla mnie najlepszy brefedron, nawet lepiej niz mef mi podchodzi, bo wiekszy ogar a euforia podobna chociaz mefa z 3lata nie widzialem.
  • 61 / 1 / 0
Dla mnie osobiście buf jest trochę za słaby jak na ten miks. Ogólnie buf jest lajtowy, jakoś do miksów z jego udziałem,a było już parę,nie wiele wniósł.Tym bardziej,mając być alternatywą dla mefedronu,jak w temacie.
Jednak to tylko moja prywatna opinia,różne rzeczy, różnie działają na poszczególnych osobników.
  • 83 / 1 / 0
Dla porównania wzięłam i pentedron i bufedron (a brefedron się skończył im w magazynie) - zobaczę jak działają solo i w połączeniu z 3-MMC. chociaż podejrzewam, że zasługą bufedronu będzie speed, a pentedron da większą euforię..
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Alternatywy dla mefa imo nie ma i wiele osob juz to napisalo, szczegolnie jesli chodzi o podanie iv. A jak cos bylo chociaz w polowie lub nawet w 75% podobnego to zaraz dana substancja dosatwala bana. Po mefie czy metkacie iv pierwsza mysl to nie zastanawianie sie: "dziala spoko ale ciekawe czy moze byc mocniej i zastanawianie sie czy wjazd po podaniu w innej proporcji bedzie podobny jak po kocie/mefie, ze jedyna mysl to bedzie przyjebac znowu" tylko pierwsza i jedyna mysl kilka/kilkanascie sekund po strzale mefa/kota to bylo wlasnie: "to najlepszy wjazd jaki moze byc, musze przyjebac jeszcze i nic innego sie nie liczy" :-) . I tak kilka strzalow (u mnie minimum 3 byly zawsze). Na szczescie jak walilem iv to nigdy w ciagach, pol dnia czy prawie caly- zalezy ile razy podchodzilem do mefa/kota iv, 3 szoty jak pisalem minimum zawsze ;-) . Potem zawsze dluzsza przerwa, minimum tydzien. Po prostu meczylo to psychicznie mocno, wyrzuty sumienia jakby, dobrze ze po iv nie bylo mega zjazdow, na nastepny dzien czlowiek czul sie w miare spoko juz.

Ogolnie wspolczuje jak ktos wali/walil kota czy mefa w ciagach iv, piekne i zarazem straszne. A jak ktos lubuje sie w opio plus mef/kot iv to tragedia. A wiadomo jakie to piekne. I zarazem tragiczne :'( .
  • 1179 / 9 / 0
noithai pisze:
Trzy posty wczesniej masz przepis: 300-350mg 3-mmc + 80-100mg pentedronu w jednej bomce zjedzonej.
Nie mam pojęcia po chuj ten pentedron. Przecież to gówno to jest zwał w krysztale :huh:

Maykel85 pisze:
Imo nie ma alternatywy dla mefa. Jak i nie ma odpowiednika rownie mocnego co nawet domowej roboty kot.
Haha, domowej roboty kot? Wiesz jaka w tej reakcji jest wydajność? Z jednej paki (720mg pseudoefedryny) coś między 10-20%, czyli ~150mg metylokatynonu.
Alternatywą dla "domowej roboty kota" jest synteza totalna i otrzymanie produktu o czystości ~90%, prawda?
Puknij sobie 3-mmc i wtedy powiedz, czy nie ma odpowiednika równie mocnego.
Chyba, że zależy Ci na żółtawym kolorze pochodzącym od benzaldehydu i occie w płucach w trakcie pompowania ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Gzyp. ale co do 3mmc to chodzi ci go w porownaniu do kota iv nie mefa iv, mam racje?
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.