Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
Czy odczuwasz negatywne skutki palenia maihuany?
Nie, absolutnie żadnych
133
13%
Niewielkie i przechodzą po jakimś czasie od palenia
388
37%
Nie przechodzą, ale są niewielkie i mi nie przeszkadzają. Ganja daje mi więcej dobrego niż złego
135
13%
Nie przechodzą, przeszkadzają
41
4%
Tracę wątek, nie mogę się skoncentrować, nic mi sie nie chce
200
19%
Łapie doły i paranoje, mam zryty łeb, zamknijcie mnie!
141
14%

Liczba głosów: 1038

ODPOWIEDZ
  • 2255 / 384 / 0
No cóż, musisz osiągnąć poziom indiwidualnego bezpieczeństwa i społecznego znaczenia, by palić bez schiz.
  • 1229 / 180 / 0
U mnie czasami jest tak że zaraz po buhu następuje kilku - kilkunasto minutowe obniżenie nastroju a potem ogromne podwyższenie. Najpierw morale na chwile spadają a potem lecą do góry. Dlatego czasem wolałbym mieć jakiś słabszy temat bo na ogół jest taka siekiera że po dobrym nawet jednym buhu jest niezła bania. Chociaż w sumie to ekonomiczne jest ale jak spale np. dure na raz całą to czasem pojawią się jakieś demony i czekam aż peak troche zejdzie wtedy jest zajebiscie.
  • 159 / 20 / 0
07 lipca 2020mietowy3 pisze:
No cóż, musisz osiągnąć poziom indiwidualnego bezpieczeństwa i społecznego znaczenia, by palić bez schiz.
Co ty bredzisz? Najlepsze fazy miałem mając 19-22 lata co ja wtedy znaczyłem społecznie? %-D Teraz mam inny indywidualny status społeczny ale też inne schizy w głowie. Masz dość śmieszny tok myślenia tak samo jak ludzie co myślą że bogaci to nie mają problemów.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2255 / 384 / 0
Tez miałem dobre fazy w tym wieku. A to dlatego, że wtedy nie byłem za nic odpowiedzialny i to rodzice dbali o bezpieczeństwo, a mój status był nastolatka.

Ogólnie najlepsze fazy są jak panujesz nad sobą, jak dbasz o czystość w swoim życiu, jak jest w nim dużo światła, a nie mroku.

A jest tak wtedy, gdy sam zapracujesz na to, wtedy fazy są nieziemskie.
  • 159 / 20 / 0
19-22 to żaden nastolatek tak na prawdę, od 18 jesteś pełnoletni przypominam %-D Ile ja mam znajomych z ciężkich patologii którzy przy blancie żadnych schematów nie łapią w głowach a z wyższych sfer społecznych (np. manager deloitte'a) co łapią. No ale twój tok myślenia to tak j.w., troszkę naiwny no ale może kiedyś się przekonasz na własnej skórze, że pozycja społeczna niczego nie gwarantuje - życzę ci tego.
Uwaga! Użytkownik rangczu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 12 / 0
Ktos pisał na jakieś grupce na FB, że po CBD miał jak to nazwał,, konflikt Serotoninowy'' i po jakiś lekach.
Produkty konopne tak mocno działają na Serotonine , że takie coś mogło sie stać? Z SSRi czy innymi lekami tak mogło by się stać, mieszając produkty konopne?
  • 2255 / 384 / 0
Wydaje mi się że konopie dzialaja na układ kannabinoidowy w organiźmie, wszystko inne to efekty syntezy
  • 967 / 243 / 0
@mietowy3
Nie lubię się powtarzać więc sam się zalinkuję ;)
post3470553.html#p3470553
  • 2255 / 384 / 0
Spoko, na szczęście mam już 36 lat i wszystkie układy na szczęście rozwinięte :-)

Nie wiedziałem , że też na GABA oddziałuje

Jak widać z jakiego powodu lubię to co działa na GABA.
  • 229 / 12 / 0
Jakie jest zatem ryzyko ZS lub innych dolegliwości, przy SSRI fluoksetynie 10mg?
Z produktami konopnymi, czy tymi na recepte (Niewielka Ilość), czy w produktach typu CBD.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.