07 lipca 2020mietowy3 pisze: No cóż, musisz osiągnąć poziom indiwidualnego bezpieczeństwa i społecznego znaczenia, by palić bez schiz.
Ogólnie najlepsze fazy są jak panujesz nad sobą, jak dbasz o czystość w swoim życiu, jak jest w nim dużo światła, a nie mroku.
A jest tak wtedy, gdy sam zapracujesz na to, wtedy fazy są nieziemskie.
Produkty konopne tak mocno działają na Serotonine , że takie coś mogło sie stać? Z SSRi czy innymi lekami tak mogło by się stać, mieszając produkty konopne?
Nie wiedziałem , że też na GABA oddziałuje
Jak widać z jakiego powodu lubię to co działa na GABA.
Z produktami konopnymi, czy tymi na recepte (Niewielka Ilość), czy w produktach typu CBD.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.