Swoją drogą chyba nie dasz rady wpakować 40 mg w kinola... ;-)
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
Zolsana to najtanszy odpowiednik , i najbardziej hujowy. Cos w niej jest ze mam problemy z flakami po niej i depresje duzo latwiej wywyoluje i to naprawde bardzo nie przyjemna! Moze ktos wie na jakies zasadzie ja wywyoluje?
Polsen juz duzo lepszy jest , choc duzo proszku do wciagania. Stilnox jest zdecydowanie najprzyjemniejszy i tylko po nim mam cos w rodzaju takiego pozytywa.
Zolpidem niby nie uzaleznia fizycznie jak klony , jednak psychicznie duzo szybciej. @ razy wezmiesz i bierzesz dalej, po tradycyjnych benzo nic takiego nie odczulem.
Ja ma pytanie co łaczy zolpi z salvia. Widze ewidentny klimat parzącego zimnego swiata identyczny na tych dwóch substancjach. Moze odpowiedz da nam mix zaolpidem i salvia.
Zzolppilem siee
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mam pytanie co do zolpidemu.
Niestety dobra p. Doktor zapisała mi polski generyk ( NASEN )
ale wracając do tematu, szukam jakiegoś specyfiku do zmixowania z tym "cudem"
sam zolpidem mnie nie powalił, tylko porobił dziury w mózgu. Raz po 4 pixach film mi się urwał podczas podawania kumplowi cześć .....
Dlatego szukam jakiegos alternatywnego mixu ( tylko z apteki ^^ ).
Myslalem nad :
-DXM - cos kolo 450mg
-Dimenhydrynat ( Aviomarin)
i teraz cos innego :
Efedrynę ( warto mieszać stymulant z "ogłupiaczem" ?
Albo jakies inne warte wg was propozycje na mixa ? :)
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Jeżeli nigdy nie miałem kontaktu z zolpi i mam jedna tabletke 5mg, poczuje coś jak wciągnę nosem ? I czy dam radę wstać po 5/6 h ?
Chyba, że ją zjesz i się położysz, tak jak to zalecają ulotki. Wtedy 4 godziny snu murowane - zolpik ma krótki T1/2.
-----
@delirka, zawsze możesz poprosić w aptece o droższy odpowiednik na tę samą receptę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.