Swoją drogą chyba nie dasz rady wpakować 40 mg w kinola... ;-)
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
Zolsana to najtanszy odpowiednik , i najbardziej hujowy. Cos w niej jest ze mam problemy z flakami po niej i depresje duzo latwiej wywyoluje i to naprawde bardzo nie przyjemna! Moze ktos wie na jakies zasadzie ja wywyoluje?
Polsen juz duzo lepszy jest , choc duzo proszku do wciagania. Stilnox jest zdecydowanie najprzyjemniejszy i tylko po nim mam cos w rodzaju takiego pozytywa.
Zolpidem niby nie uzaleznia fizycznie jak klony , jednak psychicznie duzo szybciej. @ razy wezmiesz i bierzesz dalej, po tradycyjnych benzo nic takiego nie odczulem.
Ja ma pytanie co łaczy zolpi z salvia. Widze ewidentny klimat parzącego zimnego swiata identyczny na tych dwóch substancjach. Moze odpowiedz da nam mix zaolpidem i salvia.
Zzolppilem siee
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mam pytanie co do zolpidemu.
Niestety dobra p. Doktor zapisała mi polski generyk ( NASEN )
ale wracając do tematu, szukam jakiegoś specyfiku do zmixowania z tym "cudem"
sam zolpidem mnie nie powalił, tylko porobił dziury w mózgu. Raz po 4 pixach film mi się urwał podczas podawania kumplowi cześć .....
Dlatego szukam jakiegos alternatywnego mixu ( tylko z apteki ^^ ).
Myslalem nad :
-DXM - cos kolo 450mg
-Dimenhydrynat ( Aviomarin)
i teraz cos innego :
Efedrynę ( warto mieszać stymulant z "ogłupiaczem" ?
Albo jakies inne warte wg was propozycje na mixa ? :)
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Jeżeli nigdy nie miałem kontaktu z zolpi i mam jedna tabletke 5mg, poczuje coś jak wciągnę nosem ? I czy dam radę wstać po 5/6 h ?
Chyba, że ją zjesz i się położysz, tak jak to zalecają ulotki. Wtedy 4 godziny snu murowane - zolpik ma krótki T1/2.
-----
@delirka, zawsze możesz poprosić w aptece o droższy odpowiednik na tę samą receptę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.