4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
mefedron 2(II)-nowy na rynku, tłumaczony jako lekko zmodyfikowany mefedron "klasyczny" i dzięki temu nie ujęty na indeksie "Inkwizycji".Czy ktoś mi coś może o nim powiedzieć? Nigdzie nie mogę znaleść informacji o Mefedronie2,poza tym, że jest legalny.Będę wdzięczny za info.
  • 1053 / 76 / 0
a tutaj wciaz to jest :)
  • 124 / 1 / 0
kurwa jeszcze na początku wakacji waliłem kilka razy mefa i nadal jebią mi spodnie całe nim, prałem je fchuj razy, co jest? jak to zneutralizować?
  • 2 / / 0
W przypadku podania oralnego, chyba nie trzeba koniecznie się bawić w kapsułeczki. Wystarczy, że sobie przyżądzę dronka z wodą?;> Są do tego jakieś specjalne proporcje? Czy można dopijać, jak w przypadku sniffów?
  • 353 / 1 / 0
Zdaniem Kopacz, przygotowywane przepisy pozwolą skutecznie walczyć z dopalaczami. - Do tej
pory, jeśli wycofaliśmy mefedrynę wystarczyło dodać do niej kropelkę glukozy i to ju nie była
mefedryna, tylko związek chemiczny. A wiec trzeba było kolejny związek wpisywać na listę (substancji
zakazanych - red.) - powiedziała minister.

to juz qrwa wiecie skad "mefka"!;)
  • 327 / 3 / 0
Gzyp ciągi miałem ale nie jakieś miesięczne, fety ciągi miałem i to dopiero wtedy kurwa człowiek jest zryty ;) Po mefie żyje normalnie :)
  • 3 / / 0
ja mam takie pytanie w piątek mam 18 kumpla i nie wiem co zrobić czy brać gieta mefedryny czy włada, bo po władzie mam pewność, że mogę pić normalnie i nic nie zaszkodzi a mefedryne będę brał 1 raz i nie wiem jak to może zareagować z alkoholem może się ktoś wypowiedzieć w tym temacie a dodatkowo będzie giet bata.
Uwaga! Użytkownik krk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 353 / 1 / 0
podobno jak sie mefedryne polaczy z alkoholem, to powstaje mefedron
kopacz potwierdza
  • 134 / / 0
esioka pisze:
Zdaniem Kopacz, przygotowywane przepisy pozwolą skutecznie walczyć z dopalaczami. - Do tej
pory, jeśli wycofaliśmy mefedrynę wystarczyło dodać do niej kropelkę glukozy i to ju nie była
mefedryna, tylko związek chemiczny. - powiedziała minister.
%-D
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 9 / 0
@krk: a z jakiego woj. jesteś? Bo ja w piątek też na 18 cisnę %-D

Odpuść sobie, bierz włada skoro go znasz. Kurwa mef się nie nadaje na imprezy, jeśli się go nie zna... Do tego można dodać szybki blackout po jego zejściu (jeśli wypije się trochę) ...
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.