Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 784 / 46 / 0
Ja wrzuciłem własnie 3mg po peaku z 300mg kody , poszedłem na miasto zjadłem dobry posiłek i całe psychicznie zjebanie mi zeszło i jest fajnie. Co do słoiczka to chyba taki sam jak z xanaxa 2mg ?
  • 2199 / 369 / 0
Naajs, chciałbym mieć taką koleżankę xd,
Good job ! ;)
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 240 / 12 / 0
04 lipca 2017Rokison pisze:
Ja wrzuciłem własnie 3mg po peaku z 300mg kody , poszedłem na miasto zjadłem dobry posiłek i całe psychicznie zjebanie mi zeszło i jest fajnie. Co do słoiczka to chyba taki sam jak z xanaxa 2mg ?
Xanax 2 mg jest inny, wyzszy i ma zwezenie u gory. Ale rownie sliczny :cheesy:

[ external image ]

Zdjecie z neta, nie bede cool i nie zrobie foty mojego.
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
@ upup dzięki, złota dziewczyna to jest. Dla mnie załatwiła a sobie tylo 3 tabsy wzięła.
co do xanaxów 2mg się nie wypowiadam, bo wersje retard nie spradzają się dla fazowiczów.

Pozdrawiam, lecę na psiarnię składać zeznania jako świadek.
Czuję, że bajera mi wejdzie jak lebron james pod kosz, zero stresu misiaczki,
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 12 / 0
W PL sa normalne 2 mg, takie jak ja wkleilem na poprzedniej stronie, nie retardy. (no, z napisem po PL, jedyna roznica).

@up oj bajerka wejdzie po alprze, wejdzie he
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
@up, mam nadzieję, że sam upoluję kiedyś taką perełke 2mg w słoiczku. Normalnie nie będe jej jadł ani nawet otwierał. Żeby tylko po prostu stała i umilała wzrok <3
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 75 / / 0
aha to może xanax jest tylko retard w dawce 2mg. Dobrze wiedzieć : )
Uwaga! Użytkownik hugoBoss jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 12 / 0
04 lipca 2017hugoBoss pisze:
aha to może xanax jest tylko retard w dawce 2mg. Dobrze wiedzieć : )
Wariacik, chyba nie do konca zrozumiales ale zakladam, ze zle wyraziles swoje mysli :-p

z farcikiem na komisariacie
  • 43 / 1 / 0
Ahh. Zobaczyłem zdjęcie paczki i od razu poczułem smak lata w Sopocie. Myślę, że Xanax działa lepiej niż zamienniki na zasadzie autosugestii (jak drogie kable zasilające na audiofilów). Samo to, że płacę więcej i jest to oryginał, to wydaje się że powinien działać lepiej.
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na 1mg/2mg zamiast 0.25 lub 0.5? W sensie co powiedzieć lekarzowi? Mam takiego fajnego neurologa, ale boi się wypisać większych dawek, bo mówi, że się uzależnię. Już jestem przyzwyczajony do niego i mnie zna, a nie chcę mi się szukać jakichś innych lekarzy. No chyba, że są tacy, co jeśli zapłacę i powiem "proszę Xanax 2mg", to bym się skusił.
  • 3244 / 553 / 0
04 lipca 2017Xardas459 pisze:
Ahh. Zobaczyłem zdjęcie paczki i od razu poczułem smak lata w Sopocie. Myślę, że Xanax działa lepiej niż zamienniki na zasadzie autosugestii
Beka z tym trochę, wprawione benzojeby się na to nie nabiorą, ale co tam temat jest prosty.
Zawsze można podpisać sobie samarkę z tabletkami i odrazu lepiej klepnie. %-D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.