Good job ! ;)
04 lipca 2017Rokison pisze: Ja wrzuciłem własnie 3mg po peaku z 300mg kody , poszedłem na miasto zjadłem dobry posiłek i całe psychicznie zjebanie mi zeszło i jest fajnie. Co do słoiczka to chyba taki sam jak z xanaxa 2mg ?
[ external image ]
Zdjecie z neta, nie bede cool i nie zrobie foty mojego.
co do xanaxów 2mg się nie wypowiadam, bo wersje retard nie spradzają się dla fazowiczów.
Pozdrawiam, lecę na psiarnię składać zeznania jako świadek.
Czuję, że bajera mi wejdzie jak lebron james pod kosz, zero stresu misiaczki,
@up oj bajerka wejdzie po alprze, wejdzie he
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
04 lipca 2017hugoBoss pisze: aha to może xanax jest tylko retard w dawce 2mg. Dobrze wiedzieć : )
z farcikiem na komisariacie
Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na 1mg/2mg zamiast 0.25 lub 0.5? W sensie co powiedzieć lekarzowi? Mam takiego fajnego neurologa, ale boi się wypisać większych dawek, bo mówi, że się uzależnię. Już jestem przyzwyczajony do niego i mnie zna, a nie chcę mi się szukać jakichś innych lekarzy. No chyba, że są tacy, co jeśli zapłacę i powiem "proszę Xanax 2mg", to bym się skusił.
04 lipca 2017Xardas459 pisze: Ahh. Zobaczyłem zdjęcie paczki i od razu poczułem smak lata w Sopocie. Myślę, że Xanax działa lepiej niż zamienniki na zasadzie autosugestii
Zawsze można podpisać sobie samarkę z tabletkami i odrazu lepiej klepnie.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.