Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 480 / 73 / 0
@Kochanek heleny www.gdziepolek.pl lub www.ktomalek.pl
Jak widać nigdzie nie ma. Jeśli chodzi o działanie strony gdziepolek na Warszawę to zawsze 1 do 1 się sprawdza.
  • 770 / 141 / 0
Ktomalek pokazuje więcej aptek, mniejsze i tańsze apteki. Przed pójściem do apteki warto tam wcześniej zadzwonić i upewnić się co mają.
  • 1 / / 0
Hej. Orientuje się ktoś, czy jeżeli dostanę receptę na 10g suszu to czy będę mógł kupić go z 15g opakowania, czy powinienem mieć receptę na pelne opakowanie? Chodzi mi konkretnie o flos Tilray, bo nic innego u mnie w mieścinie aktualnie nie ma.
  • 14 / / 0
@up nie będziesz mógł dostać więcej, niż na recepcie.

@chmiel95
no coś chyba nie tak z tą stronką, już utopiłem 35zł na konsultację, żeby dowiedzieć się, że nie wystawiają medycznej mj. wałkarstwo.

Zielonytemat.pl spadł, ktoś zna jakieś pewne strony? nowarecepta.pl to wał.

Odmowa wypisania leku na receptę - zgodnie z obowiązującym prawem przed
wystawieniem leku odurzającego musi poprzedzić wizyta stacjonarna u lekarza.
Wskazana wizyta stacjonarna w gabinecie lekarskim u specjalisty psychiatrii
celem przeprowadzenia badania fizykalnego.

Także chyba tyle z tego było.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2023 przez blue2calx, łącznie zmieniany 1 raz.
:grzybki:
  • 6 / / 0
Odsypią Ci przepisaną ilość, dopłacisz tylko za opakowanie plus usługę przepakowania, w takim superpharm wynosi to ok 25zł.
  • 19 / 6 / 0
17 czerwca 2023blue2calx pisze:
@up nie będziesz mógł dostać więcej, niż na recepcie.

@chmiel95
no coś chyba nie tak z tą stronką, już utopiłem 35zł na konsultację, żeby dowiedzieć się, że nie wystawiają medycznej mj. wałkarstwo.

Zielonytemat.pl spadł, ktoś zna jakieś pewne strony? nowarecepta.pl to wał.

Odmowa wypisania leku na receptę - zgodnie z obowiązującym prawem przed
wystawieniem leku odurzającego musi poprzedzić wizyta stacjonarna u lekarza.
Wskazana wizyta stacjonarna w gabinecie lekarskim u specjalisty psychiatrii
celem przeprowadzenia badania fizykalnego.

Także chyba tyle z tego było.
Faktycznie zielonytemat jest wyłączony a w duckduckgo info że pernamently.
Myslalem że nowa recepta będzie ok skoro to ten sam podmiot.
Najwyraźniej już stosują nowe przepisy i nowi muszą odbyć wizytę stacjonarna.
Zna ktoś jakiś inny sprawdzony automat?
  • 3237 / 551 / 0
Z tymi przepisami to niestety fakt chociaż myślałem że wejdą one nie tak szybko po ich ogłoszeniu a może za rok dwa dopiero. Z ciekawości sprawdziłem i padły mi pewniakowe stronki od benzo gdzie rolki kolowalem bez problemu. Dobrze że mam zapasy w razie czego.
Także nie ma co liczyć że nagle magicznie pojawi się jakiś legit portal na zielone. Smutne no ale prawdziwe.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 480 / 73 / 0
A co z klinikami, gdzie miałem spotkania online z lekarzem? Żeby dostać receptę muszę jechać bezpośrednio do lekarza, by się pojawić raz na rok? Jak na razie widzę rozmowę na temat receptomatow.
  • 3237 / 551 / 0
Wg. nowych przepisów tak musisz, ale jak to lekarze nauczą się omijać to się okaże. Jeśli już byłeś pacjentem który przechodził szereg badań na podkładkę dla lekarza i działa prywatnie to w sumie nikt nie udowodni mu że wizyta nie odbyła się fizycznie natomiast kontrolę i konsekwencje które będą eliminować cwaniaczków jak to będzie wyglądać w praktyce zobaczymy. Póki co może wystąpił po prostu etap "obsrania" się lekarzy bo to nowe przepisy i z czasem znajdzie się jakaś nisza która to skutecznie omija choć pamiętajmy że to lekarze którzy na swoje pwz długo pracowali a nie dilerzy RC którzy założą domenę za granicą i będą dalej handlować albo w darknecie albo ze starymi klientami zmniejszając przypał, i tak mając w razie czego słupy. To nie to samo.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 480 / 73 / 0
Dokumentacja medyczna jest i to porządna między innymi papiery ze szpitala.
Przez rok odbyłem dwie wizyty online i jedną z receptomatu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.