12 dni też brałem trazodon, 150mg, dwa ostatnie dni dałem na 75mg i też odstawiłem, bo miałem wrażenie że też nie działa.
Pytanie jest takie, czy mogę jakoś brać po 0.5-2mg dziennie do wizyty psychiatry a potem na lekach od psychiatry odstawiać to tatałajstwo? Proszę, wiem że to jest głupie, ale bez opio mam lęki, dlatego brałem opio żeby ich nie mieć. Nie chce wejść w gorsze gówno. Mam dosyć tych lęków i ataków paniki, a ten fenibut mimo że zaleczył objawy skręta opioidowego to pogorszył psychicznie raczej.
29 listopada 20197754 pisze: Od dwóch tygodni odstawiłem opioidy. Dokładniej kodeinę oraz tramadol. Aby przeżyć skręta zażywałem fenibut i poszło z 80 kapsułek w 8 dni. Bo standardowe dawki nie działały. Żeby pójść spać to musiałem jeść z 6 kapsułek. Oczywiście każda 500mg miała. Ale pod koniec zrobiłem zbyt mocny tapering, myślałem że wszystko będzie okej a tutaj chuj i poniedziałkowa noc skończyła się atakami lęków i paniki. Dostałem od rodzinnego alprazolam 0.25mg ale on huja daje i skołowałem na szybko z 100mg etizestu(etizolam z indii w formie leku, jedyna bzd która mnie wycisza i działa).
12 dni też brałem trazodon, 150mg, dwa ostatnie dni dałem na 75mg i też odstawiłem, bo miałem wrażenie że też nie działa.
Pytanie jest takie, czy mogę jakoś brać po 0.5-2mg dziennie do wizyty psychiatry a potem na lekach od psychiatry odstawiać to tatałajstwo? Proszę, wiem że to jest głupie, ale bez opio mam lęki, dlatego brałem opio żeby ich nie mieć. Nie chce wejść w gorsze gówno. Mam dosyć tych lęków i ataków paniki, a ten fenibut mimo że zaleczył objawy skręta opioidowego to pogorszył psychicznie raczej.
29 listopada 20197754 pisze: Od dwóch tygodni odstawiłem opioidy. Dokładniej kodeinę oraz tramadol. Aby przeżyć skręta zażywałem fenibut i poszło z 80 kapsułek w 8 dni. Bo standardowe dawki nie działały. Żeby pójść spać to musiałem jeść z 6 kapsułek. Oczywiście każda 500mg miała. Ale pod koniec zrobiłem zbyt mocny tapering, myślałem że wszystko będzie okej a tutaj chuj i poniedziałkowa noc skończyła się atakami lęków i paniki. Dostałem od rodzinnego alprazolam 0.25mg ale on huja daje i skołowałem na szybko z 100mg etizestu(etizolam z indii w formie leku, jedyna bzd która mnie wycisza i działa).
05 grudnia 2019Ez pisze: Witam. Od kilku miesięcy redukuję lorazepam. Zszedłem już na 1 mg dziennie. Jednak ostatnie 4 tygodnie poleciałem mocniej i brałem ok. 5 mg na dzień. Dziś już 4 dzień jak wróciłem do starej dawki czyli 1mg. Czuję się narazie dobrze. Czuję nawet działanie tego 1 mg. Rodzi się jednak pytanie czy dopadną mnie skutki ostatnich 4 tygodni i będę musiał zwiększyć dawkę, bo może mam jeszcze wysokie stężenie we krwi, czy może jak 4 dzień jest ok to mam szansę zostać przy tym 1 mg ? Mam diazepam jak coś, po 10 mg, gdyby coś było to ile tego diazepamu brać ? Przeżyłem już 3 skręty po benzo i nie chcę tego więcej doświadczać. Panowie pomóżcie, pozdro.
SRoda do sobott3 dni pomocniczo nurofenpluskoj 6 tabletek. Teraz nie mam nic tylko lek o nazwie venlafaxine
Czy jest szansa wyjsciA czy muszę coś skolowac na serducho i mój stan zdrowia jest zly
fenibut w takim przypadku tylko dopierdoli i tak już wytyrane GABA.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.