Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Od godziny przekopuję i forum i duckduckgo i nie mogę znalźć odpowiedzi na mój problem :| czymymycy konkretnie rozwaliło mi nos. Tak myślę, że 3mmc, bo w weekend trochę tego przefukałam. Wcześniej nic mi jakoś mocno nosa nie porażniało (poza pente), ale duże kryształy zrobiły ostry rozpierdziel i od paru dni smarkam krwią co pięć minut. Jestem cholernie przez to osłabiona, bo i tak detoks itede, a przez to już ledwo się trzymam na nogach, nie wiem czy nawet po prostu mnie nie wkurwia do tego stopnia.

Nawilżające krople do nosa chuja dały, mokre ręczniki na kaloryferze też chuja dały (chociaż przetykają trochę nos, który i wcześniej był przewalony przez 3,4dmmc które jest... gipsowate) ... No i kurde, czy ze mną jest coś nie tak? Nikomu to na nos nie siada :|
  • 58 / / 0
W poście wyżej brakło mi wyrazu. Otóż już się w niej pogrążyłem ale z Twoje odpowiedzi wnioskuję, żeby juto tej krwi nie oddawać więc nasuwa się pytanie: jaka długa musi być przerwa od BK żeby spokojnie oddać krew?

EDIT:
Mógłby mnie ktoś uświadomić w tej sprawie. Zdrowy rozsądek mi mówi, żeby jutro nie oddawać tej krwi, tylko nie jestem pewny jak długa musi być przerwa. Jest to dla mnie na prawdę ważne.
  • 5 / / 0
Ja po 5cio dniowym ciagu z dniowa przerwa oddalem krew do badan i wyszly elegancko w normie
  • 418 / 1 / 0
jest ok. przynajmniej mój sort
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 23 / / 0
Panowie i Panie co najlepiej zarzucic po nocce z 3mmc. Posiadam xanax 2mg. diazepam 10mg rolki 5, i jakis zolpidem. Tolerki nie mam duzej. Z gory dzieki za szybka odpowiedz.
  • 377 / 3 / 0
TRD pisze:
Ride pisze:
Na benzo i stymulanty trzeba uważać też z innego powodu - ten mix zabił większość gwiazd 'szołbiznesu'. :) Walimy oporowo stymulanty, a jak przesadzimy to wrzucamy benzo, a jak po bezno wszystko wydaje się znowu być w normie to znowu walimy stymulanty, bo show must go on. A później znajdują nas sinych w wannie
No więc właśnie dlatego z kwestii uwagi na własne życie wrzucamy benzo tylko jak musimy. Wrzucamy je też po to, aby trochę wyciszyć organizm po szaleństwach, "ogarnąć" i żeby zasnąć.
Nigdy ale to przenigdy nie robimy sobie Up-and-down. n.p
7:00 - 150mg Pentedronu
8:00 - Czuje się chujowo, 1,5mg alprazolamu
8:15 - To chyba tylko chwilowe problemy, 150mg Pentedronu
8:45 - Chyba jednak nie, potrzebuje benzo...

Jeszcze dochodzi taka kzwestia, że benzo można miksować nawet ze stymulantami, co nie znaczy, że możemy je dowolnie przemiksowywać. Miks też oczywiście musi być odpowiednio dobrany, żeby n.p benzo nie popsuło nam efektów.

Mój miks z Metafedronem?

0:00 - Gniotę tabletki i rozpuszczam 1mg alprazolamu w 50 ml wody i wypijam roztwór
0:10 - Wypijam roztwór z 350mg 3-MMC
0:15-25 (Jak poczuje, że wchodzi) - Sniffuje 150mg 3-MMC rozmieszane razem z 0,25-0,5mg alpry.

Efekt jest taki, że o 0:30, kiedy to się jeszcze ładuje ja już jestem nieźle uwalony. Stan podobny do opiatowego, tylko "otępienie" jest inne. Ja zazwyczaj mam muzę i siedzę godzinę rozjebany na fotelu :D

Offtop jak WIELKI ZIELONY ŻÓŁW, natomiast admin wybaczy, ale rozwijam kwestie i inaczej się nie da/nie umiem x)
Whole life is about "up" and "down".
  • 336 / 4 / 0
Mam pytanie do specjalistów, bo idę na piwo z kolegami "niećpającymi" nic poza zielem. No i szczerze jako, że przez tydzień zjadłem 10 gieta 3MMC na samych piwach będzie mi nudno. Jak wrzucę w domu oral rozsądne 300 mg przed wyjściem a potem dorzucanie małych dawek sniffem nie powinno spowodować, że się koledzy jorgną, żem nafurany? :-D
  • 1628 / 197 / 0
Skapują się jak tylko Cię zobaczą po takiej ilości. Zaufaj. %-D
  • 336 / 4 / 0
Ale przy takiej tolerce? :E Wczoraj zajebałem sniffem 100, do tego oral 200 mg i pojechałem z matką na zakupy a ona tylko co ja taki blady :D
  • 561 / 40 / 0
Ja wczoraj przyjebawszy sniffa 150mg po 8 miesiącach przerwy od wszystkich substancji działających na receptory serotoninowe miałem taka euforia jak nigdy %-D
Była moc :cool: później już nie dociągałem :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.