Scalono z wątkiem ogólnym kryzysowym. taurinnn
Najpierw bylo smiesznie, potem sie totalnie wylaczylismy i ja widzialam jakies koloroey migajace obrazy.
Z tylu napisane bylo zeby zaczynac od polowy ale nienrozeczytalismy tego. Jest kurna poniedzialek rano a ja dalej nie spokojna, jakbymnw szoku byla. Jest lepiej ale trzyma mnie nadal. Ile to moze trwac? Co robic bo boje sie umyc zeby ciepla woda nie wlaczyla mi THC, wczoraj zjadlam troche obiadu i nic poza tym, lrzalam i spalam caly dzien. Glowa ciezka, nie czuje temperatur. Swego czasu leczeylam sie nerwice, teraz biore pregabaline. Nie bralam jej jendak od soboty wieczorem bo sie boje ze mi sie cos pogorszy w bani teraz albo znowu wywali faze chujowa. Pierwszy i ostatni raz kurna :/ juz drugi dzien a ja chce sie poczuć normalnie poprostu a nie jakis zjazd czy inmy afterglow. Co moge zrobic?
02 listopada 2019venusska69 pisze: Pytanko, czy jak ziomus zjadl fete a go boli cos I sobie wezmie paracetamol.bo ibuprofen, byloby okej? Sprawa powazna teraz
Przeniesiono z oddzielnego wątku. Pozdrawiam, misspill
04 listopada 2019PainfulLife pisze: Dwa dni temu (sobota, ok 20) zjedlismy ze znajomymi po babeczce z zielskiem i haszem z coffieshopa.
Najpierw bylo smiesznie, potem sie totalnie wylaczylismy i ja widzialam jakies koloroey migajace obrazy.
Z tylu napisane bylo zeby zaczynac od polowy ale nienrozeczytalismy tego. Jest kurna poniedzialek rano a ja dalej nie spokojna, jakbymnw szoku byla. Jest lepiej ale trzyma mnie nadal. Ile to moze trwac? Co robic bo boje sie umyc zeby ciepla woda nie wlaczyla mi THC, wczoraj zjadlam troche obiadu i nic poza tym, lrzalam i spalam caly dzien. Glowa ciezka, nie czuje temperatur. Swego czasu leczeylam sie nerwice, teraz biore pregabaline. Nie bralam jej jendak od soboty wieczorem bo sie boje ze mi sie cos pogorszy w bani teraz albo znowu wywali faze chujowa. Pierwszy i ostatni raz kurna :/ juz drugi dzien a ja chce sie poczuć normalnie poprostu a nie jakis zjazd czy inmy afterglow. Co moge zrobic?
Odkąd odstawiłem giebla (18 dni ciągu całodobowego), nabawiłem się stanu maniakalnego.
Jak długo to potrwa >?
Nie, nie przeszkadza mi to, no ale ileż można...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.