Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
22 czerwca 2025freezin9moon pisze: a jak pisalem ze dobra feta sie spokojnie da zejsc z opio to sie krzywili![]()
Niemniej odradzam branie przykładu ze mnie bo sama w sobie metoda niesie różne ryzyka i to niemałe, wjebanym czytającym zalecam odstawianie zgodnie ze sztuką
Jaranie E-Peta tez mi pomogła rzucić totalnie w tym samym okresie zresztą
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Czuć, że to głownie wyrzuca neuroprzekażniki no po prostu teraz już organizm nie ma z czego rzežbić. Chodzi też o to, że jeść nie moge nic innego niż cukierki., więc organizm z węgli też nic rozsądnego noe wyprodukuje prócz więcyj ketonów xd.
Co polecacir? Lewodopa?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
To zapewne jakieś pozostałości po syntezie albo pierwszy lepszy syf dorzucony, oczyść acetonem.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.