Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: Siedzialem sobie i dorzucalem ten fentanyl, az doszedlem do stanu, w ktorym ogromnym wysilkiem bylo utrzymywanie otwartych powiek, a nudnosci zaczely sprawiac istotny dyskomfort, wiec jak bym jeszcze wiecej dorzucil, to bym na bank zasnal i pewnie sie zerzygal, ale nie czulem zadnej przyjemnosci. Nie potrafie okreslic jaka ilosc przyjalem, bo odcinalem na oko male kawalki plastra, tak ze w pewnym momencie mialem w ustach juz calkiem tego sporo. No nie wiem, widac opiaty nie sa dla mnie, bo juz bardziej wole trzezwosc, niz ten stan.
Moze brown, albo morfina beda przyjemniejsze. Dziwna sprawa, cos jakby pomiezdy dzialaniem trawy(chodzi mi o fizyczne odczucia), alkoholu a klonow. Zdecydowanie przyjemniej mi jest po psychodelikach. Moze to i dobrze ;)
EDIT2: Ej, jest juz 11, a ja ciagle jestem mocno uwalony, mimo, ze ostatnia dawke przyjmowalem pkolo 4:30 i zdazylem sie wyspac. Smieszna sprawa. Ale jhedno musze przyznac, spi sie naprawde milo po tym ^_^
spi sie naprawde milo po tym
Czy wynika z tego, ze plaster byl przeterminowany, albo fentanyl zdazyl sie zdegradowac?
@Oxan, jak tam dtx? Dlugo cie tam beda jeszcze trzymac? Chyba, ze juz wyszedles, ale ja nie bylem na forum jakies 2 dni, wiec nie wiem. Pisales, ze podaja/podawali ci fenta 2xdziennie. Ciekawi mnie w jakiej formie. Dostajesz zastrzyki, przyjmujesz doustnie czy moze jeszcze w jakis inny sposob?
200 mcg poszło w kabelek.
kocham kocham kocham czyścicielka bardzo bardzo bardzo
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.