Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
Wiem, ze nie wszystko sie wchlonie, ale wole zaokraglic w gore, zeby sie nie przejechac za bardzo.

EDIT: Siedzialem sobie i dorzucalem ten fentanyl, az doszedlem do stanu, w ktorym ogromnym wysilkiem bylo utrzymywanie otwartych powiek, a nudnosci zaczely sprawiac istotny dyskomfort, wiec jak bym jeszcze wiecej dorzucil, to bym na bank zasnal i pewnie sie zerzygal, ale nie czulem zadnej przyjemnosci. Nie potrafie okreslic jaka ilosc przyjalem, bo odcinalem na oko male kawalki plastra, tak ze w pewnym momencie mialem w ustach juz calkiem tego sporo. No nie wiem, widac opiaty nie sa dla mnie, bo juz bardziej wole trzezwosc, niz ten stan.
Moze brown, albo morfina beda przyjemniejsze. Dziwna sprawa, cos jakby pomiezdy dzialaniem trawy(chodzi mi o fizyczne odczucia), alkoholu a klonow. Zdecydowanie przyjemniej mi jest po psychodelikach. Moze to i dobrze ;)

EDIT2: Ej, jest juz 11, a ja ciagle jestem mocno uwalony, mimo, ze ostatnia dawke przyjmowalem pkolo 4:30 i zdazylem sie wyspac. Smieszna sprawa. Ale jhedno musze przyznac, spi sie naprawde milo po tym ^_^
Ostatnio zmieniony 11 września 2009 przez świetliste macki kosmicznej jaźni, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
śmkj: zaokrąglać to można wtedy, kiedy występują małe straty. w tym wypadku większość materiału nie jest przyswajana, jedynie jakiś ułamek. założenie że przyjmujesz maksymalną teoretycznie możliwą dawkę z danego kawałka jest słuszne, ale nie przy żuciu :)
spi sie naprawde milo po tym
takie jego przeznaczenie :)
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Czy wynika z tego, ze plaster byl przeterminowany, albo fentanyl zdazyl sie zdegradowac?
Z tego co slyszalem i czytalem fent. bardzo szybko traci swoja moc po uplywie dacie waznosci. Co doswiadczeni uzyszkodnicy moga powiedziec na ten temat? Moze chodzi o rozne rodzaje plastrow (np. zelowe bardzo szybko traca moc po terminie, a bezzelowe wolniej?).

@Oxan, jak tam dtx? Dlugo cie tam beda jeszcze trzymac? Chyba, ze juz wyszedles, ale ja nie bylem na forum jakies 2 dni, wiec nie wiem. Pisales, ze podaja/podawali ci fenta 2xdziennie. Ciekawi mnie w jakiej formie. Dostajesz zastrzyki, przyjmujesz doustnie czy moze jeszcze w jakis inny sposob?
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
wracam do gry.
200 mcg poszło w kabelek.
kocham kocham kocham czyścicielka bardzo bardzo bardzo :heart:
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jon nieźle się zgraliśmy ja za kilka dni też przystępuje do dożylnej utylizacji plastra 50mcg
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
A ja myślałem, że uskuteczniasz kurację antydepresantami, ostatnio sporo na ten temat pisałeś...
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1211 / 26 / 0
no i szósty zastrzyk poszedł %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 26 / 0
no teraz już bez walenia po kablach, przykleiłem 500 mcg do dziąsła i jest cieplutko :-)
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Ja mam pytanie czy ktoś z was kiedykolwiek przykleił sobie tak zwyczajnie plastra fenta na skórę? Tak sobie myślę ze może było by to całkiem fajne, zafundował bym sobie w ten sposób 2-3 dni dobrego humoru, a na sam koniec odkleił, wymoczył w spirytusie i dopukał resztki które zostały na plastrze.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vai »
Ja przykleiłem 5o-siątkę i to na pewno nie to :D nawet ogrzewałem plaster, bo teoretycznie pod wpływem ciepła powinien szybciej uwolnić fentanyl, może z 150-200 dałoby coś konkretnego na cały okres działania
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.