Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Dla ciebie banal, bo masz odpowiednie papiery. Sztuka jest brac a nie mieć zadnych papierów jak np. ja to robie. I ciagne co tydzień inne benzo, lacznie 4 rozne na miesiąc o czym wcześniej pisałem
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 924 / 138 / 0
Takie papiery też sztuką jest dostać. :D
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 10 / 1 / 0
Takie papiery kosztuja 100zl
  • 3577 / 582 / 1
Lekki off- Ostatnio byłem w przychodni na dyżuże popołudniowym, urzędował inny lekarz niż mój rodzinny. W takim trybie rejestratorka daje kartę w okienku i z lenistwa prosi, żeby samemu ją podać lekarzowi. Rzuciłem więc okiem na swoją historię leczenia i stwierdziłem, że dojenie zolpidemu średnio co miesiąc to lekka przesada, żeby nei wnikać. Jednocześnie zauważyłem, że kartki mojej kartoteki są doklejane klejem w sztyfcie, który wysycha i puszcza, kruszeje. Tak więc ''przypadkiem'' odpadły mi 2 ostatnie kartki,łacznie na ok 6 wizyt i wyczyscilem sobie historię gętego dojenia zolpidemu do 2015 ;]
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1360 / 179 / 0
Hujowego masz lekarza jak obawiasz się raz na miesiąc brac zolpidem, zmien na takiego co będzie pisal. Ja dostaje co tydzień inne benzo- i to już od roku co najmniej. Wypisuje, bo ma to w dupie jak platnosc 100%. Pozostalych 4 lekarzy nie wypisywaloby. Tzn. jest jeszcze taka mloda lekarka, podobam się jej chyba i tez pisze mi co chce :-p . Ogolnie teraz jakby powiedział stop z wypisywaniem benzo to powiedziałbym mu, ze celowo mnie uzaleznil i ma pisać dalej albo zgłaszam sprawę do prokuratury :-D . Balby się na pewno, bo moglby stracic prawo wystawiania recept, albo nawet zawodu, a co to za lekarz bez recept. Oczywiście bym tego nie zrobil, nie jestem konfidentem i nienawidzę konfidentow
  • 12 / / 0
Wystarczy wspomnieć na wizycie lekarzowi o fobii społecznej do tego problemy ze snem i już mamy alprę [emoji6]
  • 1360 / 179 / 0
azuzupazuzu pisze:
Takie papiery kosztuja 100zl
Znaczy jakie i na jakie benzo? Może na alpre od psychiatry jak wypisze, ze pacjent stosuje ten lek, żeby rodzinny miał podkladke. Sprobuj zalatwic takie papiery za 100zl u neurologa żeby dostać klonazepam, dam ci wtedy nawet 2 stowy
  • 25 / 4 / 0
pewnie już wielokrotnie było tutaj wspomnienie, ale puste opakowania to klucz do sukcesu, nie wywalajcie tylko bierzcie ze sobą, ale może to też kwestia, że lekarki na uniwersytecie przychylniej patrzą na studenciaków
  • 1009 / 42 / 0
Jak wpadnę do lekarza pierwszego kontaktu z prawie pustą paczka klonów i powiem, że jestem uzależniony a chce odstawić to przepisze mi jeszcze ze 2 paczki w celu redukcji dawek + coś na spanie?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 108 / 6 / 0
Raczej tak, nawet w aptece kiedyś mi tak doradzili. :) No najwazniejsze że masz to opakowanie to chyba 99% sukcesu.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.