DPT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 3031 / 655 / 0
DPT to dla mnie Światło. Pozwala dostrzec niewidzialne. Trzeba szanować tę substancję. Jeżeli podchodzi się nieodpowiedzialnie to można się bardzo mocno przejechać. Nie dla głupców.

Czy sprowadzał ktoś do freebase i ma skuteczną metodę?
miłość, trzeźwość, pokora
  • 483 / 15 / 0
Re: DPT
Nieprzeczytany post autor: testerr »
Scone tutaj viewtopic.php?p=3553197#p3553197 pisze o konwersji do freebase, ale przeczytaj i może skumasz ten proces, bo ja nie rozumiem wszystkich kroków. Chyba zbyt skrótowo opisane. Może ty zrozumiesz.
Król Jest Tylko Jeden
  • 3031 / 655 / 0
@testerr Na reddicie są bardziej jasne instrukcje. Polecam Ci jednak DPT PR. Nie trzeba torturować nosa i jest mniej uboków. Do 60-70mg jest ok, powyżej zaczyna się robić poważnie. Wchodzi intensywnie. DPT kiepsko rozpuszcza się w wodzie więc trzeba ewentualne grudki przerobić na jebany pył i użyć ok. 0,7ml wody na 50mg DPT. Może jeśli będę miał czas spróbuję z wapo.

Mam też informację – nie zauważyłem żeby MAOi podbijało dpt przy podaniu donosowym ani pr.
miłość, trzeźwość, pokora
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.