Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8 / / 0
czy ktoś kiedykolwiek widział okrągłe, dość spore piguły z odbitym logiem supermana? ważne że nie są w kształcie tego logo, niebieskie kółeczka z tarczą w środku ;/ znajomi brali i mówią, że okej, ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji
  • 2 / / 0
Kolor: zielony
Kształt: zielona butelka

Mam pytanie czy jadł już ktoś te zielone butelki? I coś o nich powie? Bo nigdzie nie moge znalezc informacji o nich a ostatnio mam z nimi stycznosc
  • 1 / / 0
Moze chodzi ci o te? http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=36886

Nie cytujemy posta pod postem. MrRabbit,
  • 94 / 7 / 0
@wyzej
u nas byly niebieskie supermany ok 2-3miechy temu, ja nie jadlem ale z tego co opowiadali coś robiło tylko krotko trwalo, chyba na Mce,
oskarek ja nadal tych plomo nie polecam, dla porownania - jadlem w tym tygodniu znowu philip pleiny fioletowe, zjedzone 2,5 i zrobilo mnie bardzo milo, naprawde milo.
  • 2 / / 0
14 lutego 2017morsu123 pisze:
14 lutego 2017NarkoBaron pisze:
Kolor: zielony
Kształt: zielona butelka

Mam pytanie czy jadł już ktoś te zielone butelki? I coś o nich powie? Bo nigdzie nie moge znalezc informacji o nich a ostatnio mam z nimi stycznosc

Moze chodzi ci o te? http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=36886

tak to chyba one tylko ze te były zielone co je widziałem, jadł ktoś z was je? Jakie odczucia?
  • 13 / / 0
13 lutego 2017odrzutowamewa pisze:
czy ktoś kiedykolwiek widział okrągłe, dość spore piguły z odbitym logiem supermana? ważne że nie są w kształcie tego logo, niebieskie kółeczka z tarczą w środku ;/ znajomi brali i mówią, że okej, ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji
Oczywiscie, mialem z nimi stycznosc i to wiele razy (WLKP), ale to bylo z 3 lata wstecz wiec za duzo Ci o nich nie powiem. Pamietam, ze fajnie robily, tak raczej na speeda ale emki tez cos bylo. Zolte tez testowalem i byly slabsze raczej.
  • 9 / 1 / 0
te niebieskie supermany robią ale fajnie ale naprawde nie na długo ;) testowane w ostatni piątek małopolskie.

off: jak widze jakie wy tu macie cukiereczki to aż żal ściska że u mnie syf taki :/
  • 3 / / 0
Witam, kosztował ktoś może tych piguł ?
http://www.tinypic.pl/mwto1cinnxi2
Kupione na dolnym śląsku w okolicach Wałbrzycha.
  • 22 / 2 / 0
Rolls royce zielone z niebieskimi kropkami ktoś coś słyszał o nich ? Podobno mocne niby 265 m-ka ?
  • 64 / 1 / 0
15 lutego 2017oncki17 pisze:
te niebieskie supermany robią ale fajnie ale naprawde nie na długo ;) testowane w ostatni piątek małopolskie.

off: jak widze jakie wy tu macie cukiereczki to aż żal ściska że u mnie syf taki :/
Kocham takie wpisy typu "robią fajnie". A wiesz w ogóle na czym one były? Bo mnie dużo bardziej interesuje to jaka substancja się w nich kryje niż to jaką banie miałeś po nich. Będę wdzięczny za sensowną odpowiedź. Jak się po nich czułeś? Jaki miałeś stan? Nie było po nich problemów z zasypianiem?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.