Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8 / / 0
czy ktoś kiedykolwiek widział okrągłe, dość spore piguły z odbitym logiem supermana? ważne że nie są w kształcie tego logo, niebieskie kółeczka z tarczą w środku ;/ znajomi brali i mówią, że okej, ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji
  • 2 / / 0
Kolor: zielony
Kształt: zielona butelka

Mam pytanie czy jadł już ktoś te zielone butelki? I coś o nich powie? Bo nigdzie nie moge znalezc informacji o nich a ostatnio mam z nimi stycznosc
  • 1 / / 0
Moze chodzi ci o te? http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=36886

Nie cytujemy posta pod postem. MrRabbit,
  • 94 / 7 / 0
@wyzej
u nas byly niebieskie supermany ok 2-3miechy temu, ja nie jadlem ale z tego co opowiadali coś robiło tylko krotko trwalo, chyba na Mce,
oskarek ja nadal tych plomo nie polecam, dla porownania - jadlem w tym tygodniu znowu philip pleiny fioletowe, zjedzone 2,5 i zrobilo mnie bardzo milo, naprawde milo.
  • 2 / / 0
14 lutego 2017morsu123 pisze:
14 lutego 2017NarkoBaron pisze:
Kolor: zielony
Kształt: zielona butelka

Mam pytanie czy jadł już ktoś te zielone butelki? I coś o nich powie? Bo nigdzie nie moge znalezc informacji o nich a ostatnio mam z nimi stycznosc

Moze chodzi ci o te? http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=36886

tak to chyba one tylko ze te były zielone co je widziałem, jadł ktoś z was je? Jakie odczucia?
  • 13 / / 0
13 lutego 2017odrzutowamewa pisze:
czy ktoś kiedykolwiek widział okrągłe, dość spore piguły z odbitym logiem supermana? ważne że nie są w kształcie tego logo, niebieskie kółeczka z tarczą w środku ;/ znajomi brali i mówią, że okej, ale nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji
Oczywiscie, mialem z nimi stycznosc i to wiele razy (WLKP), ale to bylo z 3 lata wstecz wiec za duzo Ci o nich nie powiem. Pamietam, ze fajnie robily, tak raczej na speeda ale emki tez cos bylo. Zolte tez testowalem i byly slabsze raczej.
  • 9 / 1 / 0
te niebieskie supermany robią ale fajnie ale naprawde nie na długo ;) testowane w ostatni piątek małopolskie.

off: jak widze jakie wy tu macie cukiereczki to aż żal ściska że u mnie syf taki :/
  • 3 / / 0
Witam, kosztował ktoś może tych piguł ?
http://www.tinypic.pl/mwto1cinnxi2
Kupione na dolnym śląsku w okolicach Wałbrzycha.
  • 22 / 2 / 0
Rolls royce zielone z niebieskimi kropkami ktoś coś słyszał o nich ? Podobno mocne niby 265 m-ka ?
  • 64 / 1 / 0
15 lutego 2017oncki17 pisze:
te niebieskie supermany robią ale fajnie ale naprawde nie na długo ;) testowane w ostatni piątek małopolskie.

off: jak widze jakie wy tu macie cukiereczki to aż żal ściska że u mnie syf taki :/
Kocham takie wpisy typu "robią fajnie". A wiesz w ogóle na czym one były? Bo mnie dużo bardziej interesuje to jaka substancja się w nich kryje niż to jaką banie miałeś po nich. Będę wdzięczny za sensowną odpowiedź. Jak się po nich czułeś? Jaki miałeś stan? Nie było po nich problemów z zasypianiem?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".