Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 161 / 8 / 0
Czasem dorzucę klona(2mg) albo flualpre(1mg).
  • 100 / 35 / 2
Odpowiednik 100mg majki to 1mg fenta. Zaczalbym jednak od 0,5mg lub nawet nizej doustnie, bo reakcja moze byc rozna. Przy tolerce 100mg majki rzeczywiscie nie warto brac fenta. Jednak jak juz masz to na 99% wezmiesz, tak ze zaczynaj od malych dawek i raczej nie baw sie w to dluzej niz 3 dni. Benzo nie bierz do tego fenta jak nie bierzesz benzo non stop.
To ja- Maykel85/Maykel855. Do tamtych kont nie pamietam hasel. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac pisz przez forum, najlepiej uzywajac strony privnote.com.
  • 325 / 50 / 0
@yuck0 Ja nie biorąc żadnego benzo, gdy 100 mg majki dawało mi tylko wjazd i zabicie skręta po kiepsko przerobionym 1mg z plastra (wydobyłem max 0,5mg fnt) miałem, aż za gruby nodding. Jeśli nie masz wyboru i musisz brać fnt np bo już będziesz mieć skręta to przede wszystkim odłóż całkowicie benzo. U mnie dorzucenie klorazepatu o wiele słabszego od klona spowodowało stan w którym ktoś musiał mi robić sztuczne oddychanie. Dlatego jeśli jeszcze 100 mg majki daje ci coś więcej niż tylko wjazd, dodatkowo jesteś jeszcze na benzo więc trzeba uzmysłowić sobie że 1mg a nawet 0,5 mg fnt to będzie za dużo. Zacznij tak aby spróbować nowej substancji najlepiej od 0,2mg dlatego 1cm^2 doustnie to będzie dobra dawka (0,4mg z czego wchłonie się połowa).
  • 161 / 8 / 0
Dobra, dzięki za pomoc, chyba rzeczywiście poczekam z tym fentem i zostanę przy trochę słabszym opio do póki nie wzrośnie mi tolerka.
  • 2814 / 367 / 0
Ja jestem już na " poziomie " ze doustnie wkładam 3kawalki plastra fenta 2cm na 2cm , 2 podpoliczkowo i jeden pod język i to już słabo robi ..
  • 15 / 2 / 0
Dzień dobry wszystkim, od dawna czytam to forum i dziś w końcu postanowiłam się zarejestrować 🙂 jeśli chodzi o fentanyl to tez urządziłam się na perłowo - doszłam do żucia 1.5 plastra setki dziennie, a teraz wyschło mi źródło i totalnie mnie nosi... Nie mogę zapomnieć o tym jak dobrze się po tym czułam a jestem czysta od paru tygodni i o żadnym skręcie nie ma mowy. Kurde, wydalanym ostatnie pieniądze by jakoś do tego dojść chociaż wiem że to gówno mnie kiedyś zniszczy. Majka wydaje mi się przy tym dziecinna igraszka. Jedyne wyjście by się nie wjebać to: nie próbować.
  • 2116 / 632 / 0
@Maczkowa666, najlepiej jakbyś już nigdy nie tańczyła z F, ale dobrze wiem jak to jest; ja biorę dożylnie od dłuższego czasu... Ta substancja to pieprzona rosyjska ruletka, parę razy pompowałam znajomych albo dwa razy pompowano mnie, nigdy nie wiesz ile wyszło z plastra tak naprawdę. Życzę powodzenia, fentanyl jest straszny; metadon średnio na niego działa, jako że to syntetyk (fnt), a schodzenie morfiną (!) wydaje się słuszną drogą. Ewentualnie duuuuże dawki DHC.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 15 / 2 / 0
Ja nigdy nie brałam dożylnie - po prostu nie umiem robić zastrzykow xD zawsze zulam plastry, parę razy przedawkowalam i straciłam przytomność. Starałam się robić przerwy w ciągach by się odtruwac i było to coś okropnego - przez skręty zaczęłam zawalać w pracy. Teraz nie mam od paru tygodni więc fizycznie jest ok ale psychika.. codziennie trzepie mieszkanie w poszukiwaniu jakichś zaginionych skrawków 🤣
  • 225 / 60 / 16
Ja fenta jak dotąd jedynie wciągałam nosem i raz próbowałam "podpoliczkowo", a to dlatego, że dostęp miałam jedynie do tabletek Effentora, a one się średnio nadają do czegokolwiek poza sniffem moim skromnym zdaniem...
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 15 / 2 / 0
Jak dla mnie effentory nie trzeba brać w sniffa - bądź co bądź i w nosie i pod policzkiem są błony śluzowe. Mnie kilka tabletek robiło jak rozpuszczalam w buzi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.