Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 291 / 7 / 0
Siema co do tych Plata Plomo to chyba na pl byl inny rzut bo u mnie chlopaki dzis to jedza i sa wyjebani niezle po calej euforia dobra empatia na wysokim poziomie ogolnie polecają może uda mi sie spróbować za niedlugo to dam opinie :D Tylko co mówią że bardzo czysty umysl jest po tym że niektore ciastka ich ryły na wejściu a po tych od poczatku do teraz umysł czysty i im sie w chuj podoba hehe sam jestem ciekaw moze uda mi sie w nastepny weekend sprobowac ich ;)
  • 1 / / 0
Czy słyszał ktoś o białych tabsach "YouTube"? jakie wrażenia?
Woj Kujawsko -pomorskie. 10 zl za sztukę
  • 1167 / 13 / 0
05 lutego 2017prokill109 pisze:
Czy słyszał ktoś o białych tabsach "YouTube"? jakie wrażenia?
Woj Kujawsko -pomorskie. 10 zl za sztukę
cena mowi sama za siebie
  • 42 / 3 / 0
MAŁOPOLSKA
Krk
1. Tomorrowland FIOLETOWY, w ksztlcie motylko cośia bez przedziałki
2. okolo 35 zł w detalu (zakupione w klubie od przyjaznego chlopca )
3. Bez mocnego wyjebujacego wejścia, przyjemne mocne dlugotrwale dzialanie, idealne na bansiki do białego rana. Spokojnie ponad 200mg, pol na poczatek zdecydowanie robi robote . Po imprezie sprawdzone w domu marquizem, daje piekna gleboko czern wiec jak najbardziej w pytke. polecam ;)
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 275 / 4 / 0
małopolska dropsy z symbolem BMTH, ctakie coś: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 77d109.jpg
kiedyś bodajże różowe, i niebieskie, teraz tylko niebieskie (te obecne jakby były na czymś innym) ktoś coś wie?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
04 lutego 2017mdshure pisze:
Siema, szukałem we wcześniejszych postach ale nie znalazłem opisu tych cukierków. Zielone Rolexy - jak na zdjęciu, Pomorskie.

Jakieś opinie?

[ external image ]
Wjebalem 3 w ciągu 3 godzin nic nie zrobiło
Cena: 30zl
Miejsce: również pomorskie
Daj znać co i jak :p
  • 5 / / 0
Witam spotkał się ktoś z czymś takim ? dostałem to od kolegi z czech wiecie cos o tym?
Zdjęcia

scalono - WRB

i jeszcze takie żółte ołówki ikea
Zdjęcia

prosze o połączenie z moim poprzednim postem
  • 1 / / 0
Szare pikachu podchodzące pod żółty ktoś coś wie ??
  • 1 / / 0
Czerwone mitsubishi-nic więcej nie wiem- słyszał ktoś ?? Jak działania?
  • 7 / / 0
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.