ODPOWIEDZ
  • 842 / 477 / 0
Depresja oddechowa przy bezno? Musisz podać opio żeby wystąpiła depresja oddechowa. Wziąłem 4 paczki clona zapijając etanolem.
Od ketaminy jestem niestety silnie uzależniony, w zeszłym roku zjadłem ćwierć kilograma mieszając z derpesantami regularnie. Nadal żyje. Obecnie jestem na detoksie od nowego roku, powoli widzę swiato w tunelu. Z największego gówna da się wyjść. Ćpanie to kupowanie szczęścia na kredyt które prędzej czy później trzeba spłacić z mocnymi odsetkami. Taki sport, trzeba wiedzieć w co się wchodzi i jakie problemy potem trzeba naprawiać. Czasem jest tego zbyt dużo i psychika nie daje po prostu rady. Czas, czas i jeszcze raz czas. To najlepszy przyjaciel.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1444 / 377 / 13
Takie wiadro z prochu jakiejś chiminaki ciekawe czy by wystarczyło dla osoby bez tolerki, zdecydowanie lepsza opcja niż strzał fenta
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5290 / 948 / 0
Dane mi bylo przedawkować synth kanabinoidy.

Straszna by to była śmierć.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 102 / 6 / 0
Nie tak łatwo się przekręcić niestety.
  • 484 / 128 / 0
Ano. Ale tez zabic sie czlowiek zawsze zdazy, czasem warto poczekac chocby ze zwyklej ciekawosci "co, kurwa, jeszcze?"
  • 1444 / 377 / 13
dzisiajledzeppelin2 pisze:
Dane mi bylo przedawkować synth kanabinoidy.

Straszna by to była śmierć.
czy ja wiem czy taka straszna… no w sumie to jedyna grupa substancji która jak dotąd posłała mnie w karetce na sor %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.