ODPOWIEDZ
  • 856 / 483 / 0
Depresja oddechowa przy bezno? Musisz podać opio żeby wystąpiła depresja oddechowa. Wziąłem 4 paczki clona zapijając etanolem.
Od ketaminy jestem niestety silnie uzależniony, w zeszłym roku zjadłem ćwierć kilograma mieszając z derpesantami regularnie. Nadal żyje. Obecnie jestem na detoksie od nowego roku, powoli widzę swiato w tunelu. Z największego gówna da się wyjść. Ćpanie to kupowanie szczęścia na kredyt które prędzej czy później trzeba spłacić z mocnymi odsetkami. Taki sport, trzeba wiedzieć w co się wchodzi i jakie problemy potem trzeba naprawiać. Czasem jest tego zbyt dużo i psychika nie daje po prostu rady. Czas, czas i jeszcze raz czas. To najlepszy przyjaciel.
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1459 / 379 / 13
Takie wiadro z prochu jakiejś chiminaki ciekawe czy by wystarczyło dla osoby bez tolerki, zdecydowanie lepsza opcja niż strzał fenta
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5313 / 953 / 0
Dane mi bylo przedawkować synth kanabinoidy.

Straszna by to była śmierć.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 102 / 6 / 0
Nie tak łatwo się przekręcić niestety.
  • 537 / 136 / 0
Ano. Ale tez zabic sie czlowiek zawsze zdazy, czasem warto poczekac chocby ze zwyklej ciekawosci "co, kurwa, jeszcze?"
  • 1459 / 379 / 13
20 marca 2026ledzeppelin2 pisze:
Dane mi bylo przedawkować synth kanabinoidy.

Straszna by to była śmierć.
czy ja wiem czy taka straszna… no w sumie to jedyna grupa substancji która jak dotąd posłała mnie w karetce na sor %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4 / 1 / 0
20 marca 2026freezin9moon pisze:
Ano. Ale tez zabic sie czlowiek zawsze zdazy, czasem warto poczekac chocby ze zwyklej ciekawosci "co, kurwa, jeszcze?"
ja tak czekam z ciekawosci od paru lat co najmniej. i niestety stwierdzam ze nawet ta ciekawosc kiedys sie konczy :extasy: jak ciagle przewija sie ten sam schemat
  • 537 / 136 / 0
wtedy warto zmienic schemat.
majac w zanadrzu "wyjscie awaryjne" nie ma sie przeciez czego bac,
a moze sie udac.
  • 4 / 1 / 0
niby tak. niby wszystko jedno, przeciez i tak moze mnie tu zaraz nie byc. wiec czemu nie podjac ostatniej, radykalnej proby zmiany? bo nawet nie wiem jak ta zmiana moglaby wygladac. a w polaczeniu z silnym poczuciem bezsilnosci, bezradnosci i beznadziei to czlowiekowi nie chce sie nawet o tym myslec. i se tak oglada ten sam smutny i przecpany schemat.

jezeli upatrywac te zmiane po prostu jako totalne przeciwienstwo dotychczasowego schematu to tez slaby pomysl. bo to juz jednak cos na co trzeba pracowac systematycznie latami. a jak ktos zyje juz wylacznie z ciekawosci to raczej nie ma sily nagle wszystkiego zmieniac i odkladac samobojstwa az tak w przyszlosc.
  • 537 / 136 / 0
ja np nie wierze w radykalne zmiany,
nie wierze, bo imo to jest taki kit do cisniecia gawiedzi.
z gatunku co to nie ja wielki bohater.

kropla drazy skale a wielka woda na zywiol to moze conajwyzej tame rozpierdolic.

z tego co zaobserwowalem to dzialaja drobne stopniowe zmiany. to jest troche takie sprzezenie zwrotne jest zmiana jakas drobna - jest jakis (drobny) rezultat. ale jest i one sie sumuja. nie wydaje mi sie zeby zwrot o 180 stopni byl mozliwy tak naprawde, ani tez dlugofalowo dobry. chocby dlatego ze z jakiegos powodu funkcjonujesz w swoim status quo, wiec zamiast negowac calosc, mozna stopniowo zmiejszac jego wady. to sie tez na dobra sprawe sprowadza do ciekawosci z tym ze zamiast obserwacji co sie jeszcze wydarzy, sprawdzasz sobie co daje zabawa parametrami, ktore sa ci dostepne. i to jest paradoksalnie niezla zabawa, bo wiesz ze przeciez nic nie musisz. ale ciagle mozesz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.