Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4 / / 0
Fioletowe chupa chupsy, ktoś testował ?Bo słyszałem, że można się rozpłynąć ale mało energii.
  • 11 / / 0
Pixy z listkiem mj ew w ksztalcie listka widzial ktos cos takiego?
Btw jak na wrocku z kółkami? dobre jakies są bo przydało by się cos dobrego na tranceformation;>
  • 421 / 21 / 0
Czytajcie strony wstecz a nie pytajcie na okrągło o to samo. Nie odpowiem, poszukaj sam, bo listki przypadają średnio raz na dwie strony.
  • 2877 / 100 / 0
29 stycznia 2017Barreth pisze:
Siemanko, miał ktoś styczność z takimi pigułami?? Nic o nich nie ma na pillreport. Kumplów porobily mocno i ogólnie efekty podobne jak MDMA ale nie wyglądają mi aby to była emka ze względu na jakość wykonania :/ Słabo sprasowane są ogólnie ale nie kruszą się w rękach, pachną słodko.
[ external image ]

Szamaj śmiało, samo dobro. Może ciut go za mało (zjadłem jedną, śmiało mogłem wrzucić 1,5, chociaż było bardzo przyjemnie), ale imo to zdecydowanie to co powinno być.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 291 / 7 / 0
Witam pojawiły sie u nas w NL różowe prostokątne Escobar Plata Plomo jadł ktoś z was ile mogą mieć MDMA są dość duże ???

P.S znalazłem jakąś opinie na forum użytkownika co niby na beta-ketonie ale nigdy on nie jadl MDMA jak sam pisal z jego opisu wynika szybkie wejście dużo empatii średnio stymulacji na wejsciu lekki nieogar i falowanie obrazu to troche pasuje do emki bo emka szybko przecież wchodzi gorzej jak by długo wchodziła i jest duzo empatii i nie za duzo stymulacji i na wejsciu przy dobrej ilości tez potrafi wywołac nieogar i falowanie obrazu ale może Ktoś z Was je jeszcze jadł czekam na opinie!
  • 123 / 7 / 0
U nas tez sa na miescie te plomo plata ale nie mialem jeszcze okazji ich probowac. Jakby co to daj znac czy dobre
  • 94 / 7 / 0
u mnie w mieście (wlkp) też są, przymierzam się do kupna - ja ich nei jadłem ale kolega konsumował, powiedział ze to byly najlepsze jakie jadl, a srednio jadl pewnie raz na tydzien

co do db - to nie jest db tylko philip plein jak juz ktos slusznie zauwazyl wczesniej, jedzone 5 razy, chcialem zaznaczyc ze nigdy w zyciu nie zaczalem od polowy, potrzebuje zjesc bardzo duzo, tolerancja raczej duza, tutaj wrzucone pol na start i oczy mi wchodzily w galki, tak bylo dobrze - nigdy wczesniej przy zadnych tabsach tak nie mialem. 3 razy rowniez uwazam za najlepsze bomby, 2 razy odczucie rowniez MDMA ale gorszej jakosci, mniej energii wrecz spac sie chcialo, ogolnie czulem jakby byly nie tej jakosci co konsumowane pierwsze 3 razy, sort niby ten sam
  • 291 / 7 / 0
Wlaśnie nie wiem kiedy bede mial okazje je stestowac na zagranicznych forach znalazlem ze niby 300 mg w co mi sie wierzyć niechce ale tak pisali i fota identyczna a na innych pisali tylko ze szare ze 220 mg ale troche dziwi mnie opis na tym forum i dlatego nie wiem czy je wziasc. Może ktoś z Was probowował te Plata Plomo i opisze działanie???
  • 1141 / 117 / 0
Elo

Rzadko kiedy mam kontakt z pixami. Ostatnio jednak zjadłem 2 rodzaje:

1.NIEBIESKIE SUPERMANY - wyjebka serotoninowa, jak po klefie. Nic specjalnego
2."GOLDENY" tzn. sztabki złota, takie żółte - wyjebka bardzo słaba i luzująca, w mixie z fetą to brałem więc ciężko mi obiektywnie ocenić.

Ma ktoś może jakies info co mogłem brać, jakie konkretnie substancje zażyłem :D ? Domyślam się, że w pixach siedzi chuj wie co i nigdy nie mogę być pewny, ale jakby ktoś miał info czym są niebieskie supermany i sztabki złota to byłbym wdzięczny.

Pozdro.

PS. W porównaniu do "serduszek" które jadłem równo rok temu te pixy się chowają całkowicie :) A tamte serduszka podobno też nie były niczym specjalnym, jednak dla mnie - człowieka który rzadko je piguły były niezłe. Też fajnie jakby mi ktos powiedział co to mogło być :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 7 / 0
oskarek, z tego co mi opowiadal bylo to typowo MDMA odczucie, przez cala noc zjadl 2 ale on ma duza tolerke, powiedzial ze ok 5 godzin po prostu sobie tanczyli wszyscy ktorzy to jedli, wrzucaja dosyc czesto a zachwyt przeszedl wszystkich. oni moze nie znaja sie na substancjch bo zjedza wszystko ale ja ogarniam i edukuje kolege :) on juz wie co z czym sie je, troche go nauczylem, troche wyczytal sam i przyznal ze w porownaniu do tego co razem jedlismy (a jedlismy razem Mke), to bylo to MDMA. spekulowac nie chce ale pewnie i 200 tam nie ma ale pod te granice.
napisalem juz i niedlugo ogarne sobie 20 bo nie wiadomo kiedy cos lepszego bedzie :D a bede chcial jesc w ten weekend jesli mi sie uda, jesli nie to za tydzien to tez na pewno dam znac.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.