Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5788 / 1186 / 43
Wiem.
Ileż to razy siedziałem z wami na forum, odurzony kokainą. I świetnie się przy tym bawiłem.
Gdyby to było tańsze tylko to było by aż za dobrze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / / 0
Siema ! Sluchajcie od jakiegos miesiaca moze 2 jade na koce praktycznie co weekend robie przerwe raz co 3 tyg przechodze przez mniej wiecej 2 gramy koki przez 3 dni. Spie normalnie. Jem w miare normalnie pytanie czy to duzo czy nie bo nie mam doswiadczenia.
  • 1786 / 243 / 0
To nie jest dużo. %-D
  • 16 / 2 / 0
Tak zdecydowanie to nie jest dużo ale nawet taka ilość potrafi zaskoczyć i rozwalić serduszko bardzo szybko. Spróbuj jeść jeszcze mniej dostosuj odpowiednio dawkę do organizmu tak jak się czujesz fajnie taką dawkę powinieneś przyjmować jak najmniejsza kokaina jest wbrew pozorom bardzo silnym narkotykiem.
Uwaga! Użytkownik Pederasta jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2971 / 1601 / 35
Kolega ma rację nie chcesz wiedzieć ile to dużo ale każdy ma inny organizm monitoruj mimo wszystko swoje samopoczucie. Rób badania stosuj diety pod stymulanty.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1786 / 243 / 0
Jak trafisz na sort 85%+ to robi cię 30mg na czubku klucza od mieszkania.
Dużo to pojęcie względne.
  • 10 / 1 / 0
Siemka. Mam problem z koką i w sumie seksem (masturbacją). Wczoraj kupiłem 5g i przez noc zjadłem prawie 4g i nie zamierzam kończyć. Najgorzej, że o 3 rano muszę podjechać do roboty. Czy cos mi się stanie jak pójdę spać po kresce? Mam tak sucho w ustach, że szok. Chodzi o to, że próbuje wytrzymać i udaje się do 10 dni potem znowu lecę a biorę to tylko po to, bo już na trzeźwo nie umiem się masturbować. Zacząłem to robić jakoś jak miałem 13 lat a mam 32 i praktyczne robiłem to codziennie, więc wiecie jak bardzo jestem uzależniony. Do kogo moge się zgłosić o pomoc?
  • 1152 / 315 / 2
@bletka5g Psychiatry i seksuologa.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 3 / / 0
03 sierpnia 2024nCuX pisze:
Jak trafisz na sort 85%+ to robi cię 30mg na czubku klucza od mieszkania.
Dużo to pojęcie względne.
85 + w miejscu w Anglii gdzie jestem to byłby cud. Towar jest spoko jest ciety z czyms ale z rzadnym syfem. W tym momencie jestem po 4tej kresce w ciagu 4rech godzin myślę że troszkę poniżej 50mg każda na lekko. U mnie wyglada to tak
- pierwsza i druga krecha wrzucaja ladnie euforie - pozniej coraz mniej ze wzgledu na obkurcz naczyni wlosowatych jak wyczytalem ale dalej utrzymuja atencje i po pracy nad glowa koncentracje tez. Jak czuje ze biore a ledwo wchodzi robie dluzsza przerwe biore prysznic robie inchalacje z rumianku pod recznikiem . Nie chcę się wyjebac w kosmos tylko pomóc trochę w przepchnięciu kilku rzeczy i czerpać dalej przyjemnosc . Co zauważyłem. Nochal rozwalony po kilku preparatach sól morska pomogła najlepiej. Myślę że to kwestia utrzymania PH. Serducho musi dostawać na kiedy biorę ale jem dobrze i daje minerały i witaminy. Pic trzeba dużo bo w kiblu może nie jestem często ale jak ide to stoję z 5 min przy pisuarze. Wzialem 2g w środę i lekko wieczorami po -4-5 małych ścieżek i do wyra na 6h snu. Praca niknie w oczach ale trzeba naprawdę się starać żeby nie pozwolić sobie "pchać więcej" bo ochota jest. Po takiej kilkudniowej imprezie tydzień minimum beż musi być żeby wyjść nie na zero fizycznie ale minimum żeby dać kolejny dzień potem minimum 2 tyg. Nie jestem expertem ale pisze co ja doświadczyłem. Jeśli wchodzi paranoja "nawet minimalna" to znaczy że trzeba zrobić przerwę bo widzę jaki silny wpływ ma ten proszek na dekiel.

To nie zabawka dlatego pytam i robię research może znajdzie się ktoś kto odpisze z sensem i naprowadzi mnie na jakieś odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2024 przez Bartbcl, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1786 / 243 / 0
Ale w czym mamy ci pomóc jak masz paranoję to pozostaje ci tylko:
1.
Odstawienie kokainy
2.
Poradnia zdrowia psychicznego.

Ps pamiętaj że twój stan będzie się z czasem pogarszał.
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.